Köpråd: Audi 100 2.3 e C4 -91

Har tänkt köpa en Audi 100 2.3 e C4 -91. Gått drygt 19000mil. Något som brukar krångla med dom? Något som jag ska titta extra noga på? Bränsleförbrukning? /mvh Big-ESvar på inlägget: Köpråd: Audi 100 2.3 e C4 -91Vill också veta. Undrar lite just kring denna modell varför dom är så billiga begangnade och vad den drar per mil. Hjälp mig och Big-E nu.


Vill veta mer jag också! Hjälp oss nu!


en audi 100 2.6 v6:a drar lite under litern.. så jag skulle chansa på att den drar 0.7-0.8 ofta så sitter listerna på dörrarna helt värdelöst, och så kommer det vatten bakom dem och så blir de rost.. men annars 19k för en sån audi är billigt.. brukar ligga runt ca 22000-27000.. går bra gör dom också..


Vem sa nåt om 19 k? Han pratade om milantalet, eller gör du det också? Mvh Specialisten


Det som brukar krångla på alla Audi är läckande servopump, väldigt vanligt! Sen brukar bakbromsarna kunna vara lite dåliga på dom, men det ser du ju rätt lätt på skivorna hur dom ser ut... Sen tror jag 2,3an drar ungefär runt 0,9-0,95l/mil blandad körning. Morsan har haft en 91:a gamla karossen en Avant med den 5cylindriga 2.0an, den drog strax under 0,9l/mil blandad körning. Fast dom är jäkligt snåla under långkörningar och jämn fart då kan man säkert få ner dom mot 0,7... Vi har precis köpt en nyare till morsan nämligen en 97a Avant 2,8 30v, så jag kan iaf rekomendera dessa bilmodeller!


Det är en fin bil Det som brukar krångla är bromsarna. speciellt handbromsen och bakbromsar som vill kärva. du får räkna med att rycka isär och smörja upp innan besiktning varje år. Funderar på att borra och sätta smörjnipplar på mina ok så man kanske kan slippa det där varje år. Kolla så kamremmen är bytt Annars måste den bytas omgående. ligger runt 3-4000 att fixa. min -93:a drar runt 0,7-0,9l / Mil Annars tror jag inte det är nått speciellt med audi. Se till att kolla hur bilen går kall som varm för min rycker lite när han har blivit varm och inte lyckats att hitta nått som kan vara fel. Kolla bussningar och A/C:n om den finns i. Om du har den stora AC:n i så kan du trycka på återcirkulationen och trycka på pil upp så kommer du in i ODB på bilen och kan kolla efter felkoder. kolla på kanal 01 om du får fram några koder där.. ska ha en lista med alla felkoder nånstans om du vill ha. MvhKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka