Köpråd Golf 4

Vill veta vad manfår för ca 55000- max 60 000 kr! Vad ska jag tänka på? Milantal , hur jag granskar så att säljaren inte lurar ? Hur långt får den ha gått för de pengarna ? Vad får jag för pengarna ? Och sedan allmänna tips som också är nyttiga! Tack på förhand MVH PatrikSvar på inlägget: Köpråd Golf 4Svårt att svara på då du inte angivit vilken motor du är intresserad av.. Finns ju allt från td, tdi, 1,6, 2,0, Gti mm Sen är det ju de olika pkt. som finns till de för golf är ingen extra utrustad bil från början.. Och man får inte glömma om det skall vara Variant lr kanske Automat??


Jag märkte att detaljerna var för dåliga ber om ursäkt! TÄnkt mig minst en 2.0 och (bensin)upåt. Vill ha Klima minst ac. Airbag/s 4 dörrars! vanlig ingen kombi . och en Manuelväxlad hoppas det räcker!


2,0an ligger ju på 115hk och brukar vara den med lite mer utr. jag tycker om extra utr. så jag vill ha med ac lr acc, farthållare, färddator elhissar fram och bak, metalliclack, komfortstolarna (comfortline) dessa tillbehör ÄR inte standard på dessa bilar så när du letar så sök efter bilar som ha detta, finns även pkt som Wolfline som innebär att bilen är extra utr. men för 55-60 000:- är det lite svårt att få med allt detta.. men det är bara att skicka skam bud och hoppas folk nappa på det!


OM jag skickar denna här länken http://www.blocket.se/vi/10398113.htm?ca=23_11_s och säger att han gick ner till 63000 utan service. Visst kan jag få ett rimligt pris då ? Men det finns nackdelar.! Import! 14 till 14900 mil! Värd pengarna? Denna e jag lite sugen på men som sagt är jag inte en expert.


Bra utr. kolla även att det finns farthållare och sätesvärmare brukar inte vara standar i tyska bilar sen är detta en V5:a och de är ganska törstiga.. tittar du på en sådan bil med de hk hade jag nog kolla på GTI med 1,8T på 180hk visserligen dyrare men desto billigare! Priset var väldigt bra på bilen förövrigt!! Kolla även vad det är för larm (namn på larmet) så det inte bara är orginal med startspärr.. folk förväxlar ofta detta.. Milen behöver du inte tänka så mycket på hyfsat billiga servicar på dessa bilar! om du inte skall göra det på Din Bil! idag räcker det att killen som gör servicarna är godkänd så du vet


Tack så jätte mycket! Trevligt att få info från en som kan! Men vad finns det för alt motorer då som är lika i KRaft som denna v5 ? förutom gti? Alltså . 2.0 är den inte för sunkig? eller den är helt ok motorväg etc. Egentligen är det ända jag vill med motor är att den inte är för slö. Gillar inte motorväg och väldigt höga varv i 110 :)Och hur mkt skiljer det i bensinförbrukning /hur mkt drar de olika motorerna ? mvh Patrik


Skulle tro att 2,0 blir lite för slö för din del om du kollar på V5 alternativt GTI utrustnings mässigt så är ju standarden bättre desto starkare motor du har.. Bränsleförbrukning blandad körning: 1,6 102hk 0,73 (95okt) 2,0 115hk 0,71 (98okt) V5 170hk kommer inte ihåg GTI 180hk (0,81) En fråga har du kollat på Skoda Octavia RS? den är rikligt utr. för billiga pengar samma motor mm http://www.blocket.se/vi/10660195.htm?ca=15_sKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka