Köpåd på bil 30-40k!

Halloj. Skulle vilja ha några köpråd. Jag letar och letar men hittar ingen. Det ska inte vara ngn Opel, BMW, Mercedes. Gärna turbo, men inget måste. Alla andra förslag kollas!



Svar på inlägget: Köpåd på bil 30-40k!



Nissan 200sx s13 Kanske


Nja. Bra bil,men den e ju bara fin stylad. Men det e ju vad ja tycker.


Köp en stylad


Mazda Mx-3


Köp inte en 200sx S13 , köpt nåt annat Då höjs värdet med en milliprocent när jag skaffar en Men köp en Mazda MX3 som föregående sa


Någon saab turbo kanske?


Naj de tänker ja inte göra. Det e ju halva nöjet att styla sj. Mazda MX3 e en bra bil. Fin som fan, men för liten för min smak. Hmm. Saab? Vet e fan om de e ngt för mig.


Jag har även tänkt på Ford Probe V6 24v, Volvo 850 och Volvo S40. men ännu e de bara spekulationer.. Men tack för tipsen. Kommer att ha dem i tankarna när det blir dags att köpa en bil.


toyota celica ?






supra?


Volvo 850 T5, lite chip, avgassystem så har du 300hk. Sen är dem rätt lätta att få fina. R-front, vinge, stora fälgar, sen finns det massa små grejer som man kan göra med.


Du Klinta, köp dej en S40, Civic eller nåt liknande... Eller varför inte en Amazon? För så möd pengar kan du få en riktigt jävla fin för ju!!


Är amazon en fin bil?


amazon är helt klart en fin bil så enkelt e de.. köper man ju en fin o bra för 15-20K själv gav ja 8 .. så sen har du en hel massa slantar o lägga ut på den för att få den som du vill ha den;)


En Celica? Då ska de va den yare modellen, lika så Supran! 850 T5 e en bra bil! O Amazon e fan en pärla! Inget skitsnack tack!


nissan 200sx roligast för pengarna!


850 t5? men tycker du borde fråga dig själv vad du vill ha i försärkingen också


Ja men de vet ja ju att det är dyrt att äga en T5:a. Men det lutar ju åt en Volvo. Men vem vet. Tipsen rullar ju in, så de e ju bara att tänka efter:D


volvo 855 t5 kombin åkte iaf på stryk av en subaru nånting kombi på programmet femmans växel på discovery



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka