Köpråd Saab 9000 aero

För det första..vet att de finns en " köpråd "-tråd.. men kunde inte skapa ny tråd där. MEN.. till min lilla " fråga".. funderar på att köpa en saab 9000 aero.. och undrar lite om saker man ska kolla speciellt efter när man ska köpa en.. Vilken årsmodell man ska leta efter .. ? Årsmodeller man sak akta sig för .. ? Vanliga fel som finns på den modellen man inte vill ha o göra med... Ni förstår vad jag menar så om ni som har haft kontakt med en 9000aero, har en..haft en lr bara kan en jädra massa om den, skriv gärna några rader om vad man ska tänka på före köp tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd Saab 9000 aero



Du är inte reggad på Saab Turbo Club of Swedens forum? http://forum.saabturboclub.com/index.php regga dig här o ställ frågan så ska du nog få lite mer svar


är ju medlem.. Vm i dum jag är tack


Flyttar till rätt forumdel. MVH Jonas/moderator


Är pengar inget problem så leta -97:or. Symmetrisk diff i växellådan är en fördel.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka