Köpråd: Sportratt till bra pris

Vart kan man köpa en skön ratt till bra pris??



Svar på inlägget: Köpråd: Sportratt till bra pris



Många tycker att Racesport har fina rattar, men om man ska hosta upp dom pengarna så akn amn lika gärna köpa en Sparcorattt istället. Sparco har sköna rattar. Men kanske inte så billiga. Men du skrev ju inget pris:/


Gillar persoligen min ratt väldigt mkt Skön att hålla i å skön att se på http://www.garaget.org/?car=2050&image=100671 Dom finns på http://www.nipotrading.se/shop/index.php?cPath=50_25 finns i olika färger och utföranden..


Hmmz, ja pris ca 1500!! Hittade en sida förut där det fanns en massa olika rattar med mocca, skinn o polyretan, men jag hittar inte den sidan nå mer!!!;(


www.H2Mracing.com!!! jävla bra sida kan även köpa adragrejor där..


http://www.seabeach.se/ De här har en del "sköna rattar" Höehöe


http://www.seabeach.se/ Hette sidan jag sökte TACK Polluxe!!!=P


http://www.h2mracing.se/webbutik/produc . ts_id=3040 nån som kan recensera den här ratten åt mig är sugen tänkte sätta den i 940n är den skön att hålla i. den är inte för liten ?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka