Köpråd: Busbil!

En "gammelevo" kan du få för under 100k och dom ligger på 250-280hk original. Sen finns ju A3 med 4x4 och 180hk. Men vill du ha en busbil, inte så dyr och ~250hk är det ju inte mycket som slårn en evo



Svar på inlägget: Köpråd: Busbil!



hmm.. hört flera tips om det.. imprexa gt? testat den? det är ungefär i samma prisklass typ.


Jo impreza finns ju med. Kan inte så mycket om dom men känslan är att du får en nyare bil och lite mer "lull lull" i en impreza gt men den går inte lika bra. Beror på vad man prioriterar. Dom går ju dock inte illa på något vis!


Busbil skall driva bak..... och gå på tvären... nissan 200 är en överkomlig å bra busbil...!


Tyckte jag med innan jag körde 4x4


en bmw 528 då kanske


Jag testade också lite 4x4 i vintras o jag har en volvo 940 nu så jag kör så jag blev lite mera sugen på 4x4


audi S2/S4 siera 4x4 cossie. lancia delta. celica gt4 gammel evo.


Cheva Caprice 1978 - 1990... raka rör andra toppar, insug, fugge, kamaxel och du är hemma... mycket muller och svarta streck


cossie






När man tänker på "bus bil" så får jag upp bilder på Golfar och peugot 205. Men dessa möter nog inte dina krav, så Sunny GTi-R då? Liten 4wd med turbo och 180hk. Annars är nog Evo som någon tidigare nämnde perfa.


Lancia delta Integrale of course


är du inte så noga med drivningen och 55-60år gammal så kan jag rekommendera saab 9000! Nästa bil jag ska ha ska va en JÄVLIGT sportig bil, inte nån familjeräser!


har inte sunny gti-r typ 220hp original?


Det kanske den har, var nog 323 GTR som hade 180hp.


Celica gt3, 204hk och 4x4



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka