Köpråd R/AWD max130000kr

Letar efter ny rolig bil. Mitt enda krav är i princip att den inte skall vara framhjuls driven. (tröttnade fort på Calibrans "raktfram" sladd) Lutar åt Tysklands import just nu. Funderar lite runt:S4 Biturbo -98/99 M3 Z3 200sx S14 -96... 3000GT Impreza Vad har ni för erfarenheter av dessa bilar? förslag på andra bilar? Någon som vet vad dom kostar i försäkring? hört att M3 är sinnessjukt dyr... /abe



Svar på inlägget: Köpråd R/AWD max130000kr



200sx är ju väldigt snygga! Där har du Rwd oxå som är jävligt kul, motorn är väl oxå en pärla!


M3 = dyr men rolig Z3 = liten men rolig ( om du d är en M )


Kan tipsa om en annan billig sida: http://www.autoplius.lt/ Finns inte på engelska men man fattar vad som är vad. Sen äre bara maila på engelska så svarar dom oftast (kanske inte på jättebra engelska, men iaf hehe). Grymt bra priser och dessutom äre närmre och bekvämare till lettland och litauen. Det är mest företag som säljer bilar på den där sidan tror jag, har inte sett några privatpersoner iaf. Aja, tål att tittas på iaf.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka