Köpråd: vad ska jag välja?

Tjo! Snart dags att köpa ny bil, är väldigt sugen på en Bmw 325 E30 är det en bra bil? Har också funderat på en Honda Crx. Vilken bil är mest värd pengarna och körglädjen? /Melander:cool:



Svar på inlägget: Köpråd: vad ska jag välja?



vilken prisklass hade du tänkt dig?


Bmw:en där får du en ball bil till tusen som du kan leka med ...Hondan är väl den som håller bästa av det 2 men inget kul med fwd.


Prisklass runt 20000 kronor


själv tycker jag du ska satsa på BMWn då det är en mycket slitstark motor i BMWn tycker det är konstit att min motor är hel då äldre ägare har misshandlat bilen totalt men knackar inget och inga missljud men rekomenderar starkt BMWn men se upp för rosten vanliga ställen är domkraft ställerna på sidan innerskärmar bak under förar och passagerar stolar och vid nummerskylts belysningen bak där ska du kolla efter rost innan du köper en E30 be han plocka ur mattan i skuffen också brukar finnas en del rost där Lycka till med bil köpet // Viktor


Tycker också BMW'n. Kolla www.autopower.se i begagnatguiderna och modellguiderna för info om modellen om du inte redan läst där. Finns nog allt man behöver veta + mer där.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka