Bil köpråd Audi, Opel Toytoa?

Tjena, Jag undrar om ni kan ge mig mera information om en Audi 80 2.8 v6 och en Audi 100 2.6 v6? Sen Tänkte jag höra om Opel Astra Gsi hur det med dem ? Kända fel på bilarna osv? något man ska kolla extra noga på när man kolla på dessa bilar? Tack förhand!



Svar på inlägget: Bil köpråd Audi, Opel Toytoa?



På Astran är det väl rost och att kamremmen är bytt som är det viktigaste. Astra GSI är mycket trevlig att köra. Fler funderingar kring Opel vänd dig hit: www.opelsportclub.com


Opel Astra GSI är en trevlig bil. Grymt rolig att kröa, och snygg! Skulle jag själv välja mellan bilarna du angett, vid köp. Så skulle det absolut stensäkert ha blivit en GSI.


Varför inte köpa min Coupe? =P ge bud om du e sugen...


Tack för svaren fast nu har jag små tittat på toyota celica-91 modellen oxå hähä, man blir ju sugen på mer bilar än audi o opel.. ^^, Har ni nån koll vad man kan hålla utkik på celican ?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka