Köpråd, kaxig bil?

Min bättre hälft har kommit fram till att hon inte vill låna nån av mina bilar längre, hon ska ha en egen... Som den snälla pojkvän jag är säger jag ju självklart att visst ska du ha det lilla gumman, vad vill du ha för bil? En rosa svarar hon då... Brudar... Mer vet hon inte! Men hon vill ha en kaxig bil iaf, nåt som inte förväntas att en tös åker runt i! Pojkarna ska vända på huvudet o flickorna fnysa avundsjukt när hon glider förbi! Mao tror jag att hon är ute efter nåt typ f&f-aktigt, det går ju alltid att pilla till efteråt om inte annat, men vafan ska man sikta på för bil?? Ös gärna på med tips, själv är jag nollställd! Allt jag pekat på hittills är kasst, men det är nog mest för att det inte är nån färdigstylad bil...



Svar på inlägget: Köpråd, kaxig bil?



Vilken prisklass pratar vi ?


Stylad eller ren? Det är inte riktigt så noga tror jag... Hittar man en billig bil går den ju o köpa rätt av, dyrare blir det banken som köper! Alla extragrejer går ju o plocka till efteråt, så det är inte så viktigt! Men det är väl klart att man vill komma så billigt undan som möjligt! En merca som behöver minst 19-tummare för o se cool ut är väl lite overkill tycker jag. Jag tror inte hon kommer o bli riktigt nöjd vad jag än ordnar till henne, utan det är nog något som kommer växa fram ju mer lullull jag pillar dit! Men det ultimata är ju såklart en babyrosa cool grundbil som går o pimpa rejält! O motor är sista prioritering, hon gasar inte ändå!


Köp min Ford Escort. Bara två saker och göra och sen får hon en fin bil där också, kan tyvärr inte lägga upp en bild. Har ingen kamera. Men en kort beskrivning; Lackad blå, typ i stil Volvo Lazerblå, fast lite ljusare, sportgrill, sänkt, sportavgas, spartratt och knopp. 15" LMF. Ska bara ha 6000 för den, och då ingår inte baslåda eller stereo. Fast det beror på hur många hästar hon vill ha.


Köp henne en Ford Probe, då får hon en snygg sportbil som ändå är ganska billig att äga och köra. Och tar du en röd av den äldre modellen lär den ändå behöva en ny lack, så då kan du blåsa den rosa... *lacken tenderar till klarlacksläpp på den äldre röda* Alternativet är att sikta på en svart och totalpimpa den rosa invändigt med alla PinkMyRide-prylar som finns på Micro. Då har ni en svart sportbil i gott skick med rosa interiör på en budget mellan 20-30 000 kronor. // Ellen


Mazda miata ser hyfsat coola ut


Varför inte en Mazda MX5. Det är ju en Barbie-bil redan från start Den lär väll passa en brud efter en rosa omlackering


Skulle nog säga Mitsubishi Eclipse (nyare gen.) 150hk, FWD men ser vädligt F&F ut Mycket eftermarknadsdelar finns det också.


Finns ju hur mkt som helst. Honda CRX, Civic, Del sol, Nissan 200sx, 300ZX, skyline Toyota Celica, MR2 Supra Mitsubishi 3000GT, Evo, Galant Mazda Mx-3, Mx-5, Rx-7, Rx-8 Finns ju verkligen hur mkt som helst om man inte sätter ett pristak.


en corrado vr6 snygg o snabb






hummer h2 kanske


Ultimata tjejbilen


Mazda Mx-5 måste jag nog säga eller en Honda del sol.


http://www.blocket.se/vi/11308074.htm?ca=15_s köp den där har du en bil som matchar dina krav


http://www.miata.net/skidmarks/images/Pink.jpg jo... funkar.


Jag hade då satsat på en mitsubishi galant:P dem ser så jävligt elaka ut redan från start:P


Lancia delta Integrale!! Vem förväntar sig att en tjej ska åka en sån?


Spana in min PT Cruiser...den är till salu...


Riktigt bra tips här gubbar! O länkarna var ju bara klockrena! Får spåna lite med min bättre hälft o se vad hon kan tänkas fastna för!


Mazda miata föll henne i smaken! Del solen var lite mycket lullul tyckte hon... Sen tror jag att jag får lägga ett tak på runt 30-50 000... Vad finns det mer för coola bilar liknande den? Mx-5 o barchetta kom jag o tänka på, men det måste väl finnas fler busbilar?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka