Köpråd: Toning av rutor, baklampor och front/bakspoiler Golf IV -00

Jag är ute efter att tona rutorna, byta baklampor, kanske framlampor och front/bakspoiler. Någon som har några förslag på var i Göteborg man kan få bra tonade rutor till ett rimligt pris? Generellt sett så är jag ute efter en clean look till bilen. Baklamporna skall alltså inte vara några diod eller lexus- påhitt. Jag har haft funderingar på en hel del lampor men kan inte bestämma mig för vilka. Helsvarta, smoked vid blinkers, helröda, vit linje längs blinkers (den som är orange nu) bland annat. Bland kjolar har jag hittat på www.mhstyling.se ett par som verkar intressanta, bland annat de som kallas "Clean" just för 2995 per parti. Är det någon som sett dessa på någon användares bil här eller någon annanstans så får ni gärna posta bild. De på mhstyling är alltför grumliga och små för att få ut någon större uppfattning. Andra förslag välkomnas. Vad kan det kosta att lacka + få dessa monterade? Jag vet inte riktigt om det är svårt att få till passformen och jag är inte speciellt händig av mig med sådana saker, det brukar sluta med att allting bara går sönder hehe.. Även detta i Göteborgs området såklart. Tacksam för all eventuell hjälp/info man kan få. Bild på bilen får du ju självklart genom att gå in på min profil. Tack.



Svar på inlägget: Köpråd: Toning av rutor, baklampor och front/bakspoiler Golf IV -00



Hej! Jag har köpt mina kjolar av Mh-Styling, jag är nöjd, passformen var helt okej och ett bra pris. angående tona rutorna så rekomenderar jag Trimline här i borås, jag betalade 1800:- för 3 rutor.. och det blev riktigt bra, www.trimline.com tror jag hemsidan var. Har ej bild på bilen med rutorna tonade men kommer snart. /Jesper


Ah men då inväntar jag bild på din bil så kollar jag hur det blev 1800 låter väldigt billigt!


ajjemen, han är riktigt duktig och billig! ska försöka fixa lite bilder, kommer kanske till helgen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka