jobbmobil köpråd

tja ska införskaffa en ny mobil skulle vilja ha en som är rätt lik 5140i vad gäller funktionerna. Eller ja den ska ha rätt bra standbytid, mp3 ringsignaler,ficklampa, tålig. det är typ mina krav. givetvis bra ljud i signalerna med. nån som har några tips??



Svar på inlägget: jobbmobil köpråd



Någon Walkman phone kanske ? W810i, W850i och W880i


vikbar vore fränt o flasha med oxå


köp ericssons jobbarmobil av äldre modell den med antenn som ser ut som en bäversvans finns inga bättre mobiler har kört över min gamla med traktorn 1 gång och den höll för det (tappade den) har tappat den i lagårn där kora trampa på den blev endast spricka i menyn bättre får man leta efter (finns inga bättre)


Tro mig du kommer bara tröttna på denna jävla lucka som vissa telefonföretag jävlas med att använda. Dom flesta går sönder till slut, jag har en W850i och jag tyckte Slidern var kul i en vecka sen tröttnade man. Men den funkar fortfarande iaf. Frågan är ju alltid, hur länge ?


Varför inte köra vidare på 5140 då??? Grymt bra jobbtelefon.


blir nog till o göra det, verkar ju bara finnas leksaker ute på marknaden. tycker bara det är synd att realtones på 5140i n låter så illa.


Nokia 5500 perfekt


Jag har en W950i som jobbtelefon. Helt ok lur, ganska seg ibland bara.


Den heter R310S, och är nog en av de mest stryktåliga som gjorts, allmänt kallad för "Hajfenan". Den gamla modellen var skittråkig, men S-modellen kanske är uppiffad? 5140i har jag som andra-telefon, och den fungerar men jag tycker den är seg i meny-systemet och på tok för små knappar för att vara en bra jobbtelefon. Fast det kanske är jag som har för feta fingrar. Och så saknas blåtand.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka