Köpråd till första bil

Tjena alla bilälskare! Tänkte höra om ni kunde tipsa om några bra bilar till en ungdom på 20 bast ^^, Pris lappen på bilen ligger på max 50tusen har kollat på Saab 900 2.0T och Saab 9000 cse, tänkte höra om de finns fler bra tips som är liknande dessa bilar? till bra pris och mil ?



Svar på inlägget: Köpråd till första bil



Peugeot 206 GTI du får en 00 som rullat 10 tusen ungefär. Snygg och rolig att köra inte snabbare än saaben men snyggare och rullat mkt mkt mindre tror jag


hehe najs, ^^ ska kolla på blocket, hm vad sägs som en Seat Ibiza gti då? hittade en fin på blocket precis, sugen på en sån oxå, Är de dålig kvalite på dem ? Citroen saxo vts ? kollat lite på dem oxå... mer tips ! ^^


Seat e nice tycker jag iallafall ... saxo nee men rätt mycket styling till dom dock så har inte saxo sålts i sverige så troligen import.. Ta en bil med billiga delar till kostar ju en del att ha bil. Ta en bil som är nyare än 96 så får du en rätt bra försäkring för en billig peng. Försäkringsbolagen går efter statistik. Billig bil antagligen hög försäkring. Gäller dock inte alla fall. Men kolla www.sveland.se ---privat sen fordon. Dom är nog dom enda man kan kolla på natten Lycka till provkör många bilar innan va inte rädd för att testa olika bilar. Sa själv att jag aldrig skulle ha en 3dörrars men det blev det ändå.


Hehe schysst tack! Sen är det också att jag måste övertala farsan att jag vill ha bilen, han är sträng med de.. ^^ men men de ska nog gå Försöker hitta bra bilar som inte är äldre än 10 år, max 15 ! hm blev lite fundersam, Seat ibiza GTI och Seat Cupra vad är de som är skillnad egentligen? Kan lägga till också hur är Renault Megane 2.0 på 150 hk ? är de okej o köra?


Köp en 200sx 169 hk, turbo o sen bakhjulsdrift lätta ta ut effekt ur och hur mkt delar som helst!!


Seat cupra har nog inte heller sålts i sverige från början... typisk spansk tillverkad bil som klarar 20+ bra


om du vill att det ska hålla så köp en volvo då får du en billig med å många kan mecka med dom


Köp en 205 gti, drar de flesta på den listan de har skrivit;)


Cupran är ganska fin... vet inte hur den skiljer mot en ibiza riktigt! Du kan ju hitta en 9000 Aero för 50k annars, men man bör väl inte köpa bil för hela budgeten... man ska ju ha råd att köra/laga den också!






SAAB 9000 låter ju vettigt, turbo å en del hästkrafter och inte så höga priser.


Bmw 328 e36. 200hk och bakhjulsdrift och hur snygga som helst.


Heheh oki schysst, hm men många saab 9000 med turbo har gått runt 20.000 mil lite orolig där för turbon ska ryka typ =/ eller är jag ute o seglar?


Ska du köpa Saab 9000 när du 50 lök att pynta ut? Are u insane? Volvo 850 turbo Nissan 200 Pontiac Fireo 1988 ( Favorit ) Motorn sitter bak med en 2.8L V6 VW Golf VR6 eller GTI Turbo


Köpa en 9000 har jag inte sagt, har tittat på dem på blocket (( :, tittar även på Saab 900 2.0T


ja du Nissan 200SX kan man få ett schyst pris


Vill ju ha en bil man kan köra på vintern med oxå så att bilen inte rostar sönder så blir de svårt att sälja sen =/


Då är inte saab rätt bil..


audi a3 med turbo kanske du får för den prislappen ? eller en citroen C4 sport edition. sådan fundera ja på men är tvungen o ha en bil som man kan dra bilsläppet med..


Som gräsberg säger. Audi A3 eller A4. Dom rostar inte så speciellt mycket heller. Går bra med.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka