Köpråd: OPEL OMEGA 3.0 24v

Jag ska köpa en omega 3.0 24v den här är de: http://www.blocket.se/vi/12122782.htm?ca=3_s Jag skulle vara väldigt tacksam om nån kunde berätta för mig vad man ska kolla på, just på en omega samt om en sån här gammal bil med så stor motor kan vara en bra affär??? JÄTTE TACKSAM FÖR SVAR SÅ FORT SOM MÖJLIGT! Mvh/ Anton



Svar på inlägget: Köpråd: OPEL OMEGA 3.0 24v



den ser fin ut ha ingen eftrenhet av dom men den ser i fint skick ut ialla fall blanka bes papper och så åk och kolla på den om du inter redan gjort de och kolla rost och så under bilen hur den ser ut. hör på motorn kolla så den inte läcker olja och så ja lite så får man väll kolla på. men som sagt ha aldrig ägt en sj så.


Den verkar vara riktigt fin, jag har lagt ut lite köpguider på www.opelomega.se (under info) som du kan kika på. Vanliga fel på besiktningen är typ dålig handbroms, glapp i framvagnen och rost i trösklarna. Motor och låda är riktigt hållbara.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka