Köpråd: Chevrolet Beretta GTZ -91 !?

skulle gärna vilja ha lite allmäna tips om denna bil, är det nåt att satsa på? ca 185 hk, framhjulsdrift



Svar på inlägget: Köpråd: Chevrolet Beretta GTZ -91 !?



Tja. jo det skulle jag vell kunna säga att det e om du e sugen på en bil som e väldigt ovanlig i sverige, jag har själv 3 st sånna. , fast det e ofstast problem med kattan och lambasonden.


Var faktiskt och provkörde en sådan för en månad sedan då jag fortfarande letade bil. Kan säga som så att dom verkar ha problem med toppen. Topplockspackningen och toppen i sig verkar vara akilleshälen på den bilmodellen. Många som har haft problem med detta tydligen och den jag tittade på hade problem med toppen. Räckte med att ta en till i expansionskärlet för kylvattnet för att förstå det. Dessutom så var den rätt trött för arr vara hela 180 hk. Kändes mer som 130 hk till förhållande till bilens vikt. Se alltså upp med toppen, enligt vad jag har hört så skall toppen vara extra känslig p.g.a. av konstruktionsfel på 90-91:ans modeller. Ta en till på denna utmärkta sida och läs alla inlägg angående GTZ. http://www.carsurvey.org/review_23982.html Se också:http://www.garaget.org/?car=33823&image=295147 "Mattias_M (Från Sölvesborg) för 7 månader sedan (#18) Anmäl den här kommentaren Har du original topp fortfarande? Har ju en tendens till och slå sig då de första Quad 4 topparna var felkonstruerade."



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka