Köpråd DVD spelar med skärm

det är så att jag går och fundera på att köpa en DVD spelar men skärm i. nu har jag fattat att det finns en hell uppsätning av sånna här iallla myliga prisklasser från 1500 till 20000 kr. skulle vilja ha någon bra för 5000-6000 kr. då har jag nog fattat att köpa en begangnad är nog bäst för att få en sån bra som myligt. vill ha så bra ljud som myligt utfrån den som myligt. sen ska det finnas lågnivåutgång och gärna en aux ingågn om man vill koppla till något. så vad finns det för några bra dvd spelar så man kan letta efter? några olika som jag har tittat på Pioneer har två st Kenwood KVT-627DVD Clarion VRX848RVD med 7" pekskärm sen finns det massor billiga med men frågan är om det är bra ljud i dom.



Svar på inlägget: Köpråd DVD spelar med skärm



Jag kör med en modell som är ruggigt bra, den har allt man behöver, klockrent ljud...inget rackel heller då den är uppbyggd på Panasonic delar. Kolla in den: http://www.multimedia-import.se/product . dM-7066T Om du skulle ha frågor om den eller liknande så är det bara att fråga /Wikberg



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka