Måste ha Akut hjälp & köpråd!

Hejsan blev igår kväll erbjuden att köpa en bekants Camaro -83 Targa som är i ruskigt bra skick förutom att det inte finns ngn sprängkåpa mellan låda & motor. Motorn är tyvärr bara den lilla 6:an och den är konverterad till att kunna köras på fordonsgas oxå. Jag får bilen för 10 000:- Jag vill veta, Är det ett bra pris? Vilka V8 motorer passar rätt i ? Pris på dom ? Vart får man tag på en sprängkåpa till motorn som redan sitter i ? // Mathias



Svar på inlägget: Måste ha Akut hjälp & köpråd!



En cheva 305 passar nog rätt i, men du skall ha den genom besiktningen med,,,,,


Besiktning är inga probs.


Ingen som vet något om detta?


Det går nog att få i en 350 typ TPI i den. i varje fall den efter -78. delar till den kan du nog få tag i på blocket eller en jänkeskrot. Annars så kan ringa Klintberg o way och fråga dom. om inte annat så har du camaroclubben att fråga.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka