BMW 325 E30 kanske? (Köpråd)

Tjenare. Jag har ganska plötsligt blivit intresserad av den bil som står i topic och vill gärna veta för- och nackdelar om den Är det svårt att hitta en 325 e30 som gått under 16k mil, utan skador (rost) och som har en fin motor? Vad för pris ska det vara på bilen i så fall? Jag har sökt på blocket och jag hittar fan bara cabs som har gått miljontals mil och det är jag inte ett dugg intresserad av. Jag kan tänka mig att ge max 35-40k kr för bilen. Hur många hästar går det på bilen, i original skick? Om ni tycker att jag är ute efter helt fel bil så rekommendera gärna något annat, men det jag söker främst är en bil som ser sportig ut, har lite power och är billig i drift. Vore ännu bättre om jag fick seriösa svar av folk som vet vad dem pratar om!



Svar på inlägget: BMW 325 E30 kanske? (Köpråd)



170 häst är det i 325an, diffad bakaxel så du kan ja ruskigt kul med den


Ok, då antar jag att de föregående ägarna har haft ruskigt kul med den också. Verkar vara en bil som det är svårt att hitta i bra skick.


Jasså du e inne på samma spår som mej då allstå Ska Köpa så fort ja får första lönen nu i augusti-september! Finare bmw 3serie finns inte enligt mej!


Jodå, Att hitta en 325 som är lugnt kört är itne det lättaste. Men ibalnd så dyker dem upp. Om du ska kolla på en så kolla rost i Innerskärmar, trösklar, Nederkant på dörrar, Nederkant på baklucka och kring framrutan. Det är de vanligaste ställen man brukar finna rost på. Och alla 325:or har inte diffad bakaxel, Det var ett tillval. Lyssna också efetr klonk i bakvagnen. Brukar vara de stora bakvagn bussningarna som brukar gå (vanligt fel på E30= modellerna) Kolle även växelspaken som brukar vara sladdrig. (Bussning i växellänkaget som nästan är slut på alla e30.


Ok, tack. Vad för pris ska man ge för en schysst bil då så man inte känner sig lurad?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka