köpråd bmw m5 e39

Hej vill ha lite hjälp av folk som kan bmw m5. det är så att jag och kompisen ska åka o kolla på en M5 i stockholm på lördag . Lite kort fakta om bilen 1999 års modell 15000mil full servicehistorik italien import 2 ägare varav 1 i sverige fullutrustad utom taklucka Nu till frågorna skall vanos vara tyst kall som varm motor ? några speciella ställen som oljeläckage kan förekomma? andra saker man ska kolla extra noga på just denna årsmodell ?



Svar på inlägget: köpråd bmw m5 e39



Hade granskat bilen riktigt mycket kollat allt i motorn totalt. Kört i 20min och gasat lite det tål dom och sett om bilen verkligen lät ordentligt. Men borde vara ok kolla service boken så allt stämmer med stämplarna. Men hyffsat ny och fin bil så borde inte vara nått problem med den.


ja bilen kommmer att provköras ordentligt . ska kolla om han kan skicka bil på stämplarna innan vi åker upp då vi har 40 mil enkel resa .


http://www.blocket.se/vi/12928627.htm?ca=11_s den bilen handlar det om


Du bör kolla om kopling är bytt. Bör göras var 10000mil på m5. Vanos kan låta lite när dom är kalla på tidiga m5 -99 Innan köp! Kör den till bmw verkstad så att dom kan bekräfta mil samt kolla felmedelande i elektronik då det är mycket som ska jobba ihop på m5 motorn // Mvh


tackar för infon. något mer vi ska kolla\lyssna extra på ?


http://www.blocket.se/vi/12931886.htm?ca=16_s 7000mil! 45000kr mer! Men bilen ska antagligen läggas på ränta och då är det inga stora pengar! Det som kostar er är service underhåll OCH FÖRSÄKRING och soppan. Svart drar ner m5ans pris 10-15000kr i gämförelse med övriga färger.


det är inte jag utan polaren ska ska köpa bilen . han fick en premie på 14 000 \år på hans far . Att milen är kollade på bmw verkstad garanterar inte mkt . endast ljusmodulen dom kan kolla säger dom .


Gör/begär ett m-test?


M testa och åka till Bmw, jag slår vad om att bilen är såld till någon annan innan ni fått era M tester gjorda. Kolla ingående på plats allting, är den vettig o de finns papper på allt köp den om du vill ha den.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka