Köpråd - MB Vito 108 -96 !

MB Vito 108 -96. Vad skall man tänka på vid köp av sådan?



Svar på inlägget: Köpråd - MB Vito 108 -96 !



Allt typ !! En farkost där alla tänkbara fel kan uppstå och som rostar fortare än man hinner laga den, dyrt kan det bli oxå, en bekant fick nyligen byta topplock på sin som inte ens gått 20" mil, det kostade 27.000:- En betydligt bättre farkost i samma klass är Citroen Jumpy (finns som Fiat/ Peuegot oxå) Dom är helgalvade och rostar knappt alls, drabbas mest av iriterande småfel, typ kärvande lås, glappa styrleder (kostar 200:-) Jag har haft båda och åkt 13" resp 20" mil i dom. Behövde jag inte bry om utgifterna blev det en Vito, skulle jag betala själv blev det en Jumpy.


Kan tyvärr inte heller rekommendera en vito, trevliga bilar, men tyvärr är kvaliteten allt för dålig! byggda i spanien dessutom. Om du skulle behöva byta låda t.ex måste du riva helafronten och lyfta ur motorn o.s.v, massa jobb!


gillade min 112a -98 som jag hade förra året, enda som va dåligt var att den lät ganska mycket i kupen samt att handbromsen måste smörjas varje år/användas FLITIGT för att inte orsaka en ombesiktning.


själv tycker ja renalut trafic e rätt läckra:p


Låter som om det e en hel del trubbel med Vito modellerna. Skall nog lunga mig lite då o kolla vidare! Peugeot Expert, hur är dem?


Ärligt talat, franskt e värre!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka