Köpråd: opel astra GSI?

tja gott fölk! opel astra gsi Är det en bra första bil? Är den pålitlig? Hur mycket drar den (L/mil)? finns de med 4 dörrar? Har bara sätt 95 modellen men undrar om det finns fler modeller med 4 dörrar? Min budget är på högst 20 000kr, kan man hittan en fin för den summan. Helst inte äldre årsmodell än 94 Tack på förhand



Svar på inlägget: Köpråd: opel astra GSI?



Tror det är en klockren förstabil faktiskt. Det som kan vara snett är väl rost och glapp i framvagn och sånt, annars är dom väldigt pålitliga. Motorn är riktigt fin och det känns faktiskt som om det är mer under huven än 150hk. Skulle tro att det bara är dom nyare (95 och senare) som finns med fyra dörrar, tidigare modeller är nog bara 2-dörrars men jag vet inte säkert. Kanske är olika på import osv. Tippar på att den drar runt 0,8 på landsväg och 0,95-1 i stadskörning. Gasar man på mer drar den givetvs mer Min Vectra 2000 4x4 med samma motor låg på runt 1,1 och då var det rejäl vinterkörning. Ska du hitta en "fin" tror jag tyvärr du får lägga till 5-10.000 men man kan alltid ha tur!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka