Köpråd: Toyota supra non-turbo eller Nissan S14?

Vilken bil är lämpligast om man inte har så bra ekonomi? hur mycke kostar dom att äga ca..? har ingen erfarenhet av dom bilarna så.. tacksam för svar, alla åsikter och förslag är välkomnaSvar på inlägget: Köpråd: Toyota supra non-turbo eller Nissan S14?jag hade iaf köpt s14 bara pinsamt o åka supra utan turbo..


Supra non turbo 220-230hk S14 med turbo 200hk S14 är ju betydligt lättare att trimma så jag skulle valt den utan att tveka (plus att det är en Nissan )


har du inte råd med en supra som har turbo, så råder ja dig o ta en S14 .. helst en S14a då .. som sagt, lättare o trimma en turbo motor när de väl blir så, o fan så mycket roligare


Att köra Supra utan turbo är ju lika ångest som att köra en Mustang med V6


Tackar för alla svar, har nästan bestämt mig nu för en S14, har kollat lite på andra sidor också.. Men någon som vet hur mycke det kostar ungefär att äga en supra TT ? är det dyra delar till dom o.s.v?.. dör ju 14 ggr om när jag ser en supra, så jäkla snygga ju.. hehe


Nä köp för fan inte en supra utan turbo!! Den mår jävligt dåligt och behöver konverteras eller frigöras från sitt helvete!! Låt bilen leva!!


Prioritera! Den är värd det!!!


Köp ingen snikmodell av en sportbil, köp en billigare sportbil som är "riktig" ist Dvs nissan i ditt fall! Mvh Erick


S14 utan tvekan. Köp absolut inte en supra utan turbo.


supran säger jag är betydligt mycket snyggare än nissan jag skulle sketit i vad de var för motor, men visst var de roligt att åka med tt men som sagt jag skulle sketit i de för de är så fina ändå. om man nu skulle bli tvungen att köra japanskt igen .


s14 helt utan tvekan man kan ju inte köra supra utan turbo


lägger nog rösten på s14 med


Helt klart S14, om du inte bara vill glida i Supran.


Spara ett tag till och köp Supra TT. Kommer du nog inte att ångra


S14a Helt klart men annars så skilljer det inte så smkt i pengar på en Supra NA eller en TT typ 30K Finns många företag att ta kontakt med som kan hjälpa dig att hitta en till bra priser. Prova med ECS i Älmhult. Dom kan hjälpa dig!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka