köpråd av dumpventil.

jag funderar på Hybrid dump till min bil, hittade denna. http://tillbilen.com/?artnr=DUMP7_CRHB25 vet att den är billig. men det kanske inte behöver betyda att det är bara skit.. jag måste ju ha två stycken så det är därför jag letar efter nån som inte kostar skjortan. hittade en annan här. http://www.h2mracing.se/webbutik/produc . ts_id=2149. det kanske är bättre med denna?



Svar på inlägget: köpråd av dumpventil.



Det var väldigt vad mycke råd jag fick..


kolla ananrs med Johan på JBRaceparts.se, han kan garanterat ge dig alla de råd du behöver.


Kan rekomendera dig att köpa dump ifrån www.klracing.se


när de kommer till motorn desto dyrare desto bättre !! Personlig åsikt Allt billigt behöver ju inte vara skit men man ska aldrig chansa.


köpte min dump från kl-racing kostade 500kr har jag för mig.. och den fyller sin funktion.. varför betala 2000kr för ett märke, och kanske lite bättre kvalite när det funkar lika bra med en billigare sort..


Lite off topic kanske men, HKS SSQV dumpventlierna kopiorna alltså, låter dom likadant som orginalet?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka