Köpråd: Thrustmaster Rallye GT Pro Eller Logitech MOMO Racing

Hejsan! Nu vet jag inte om jag postade i rätt del, flytta gärna om det är fel. Jag har lånat en MOMO Racing av en kompis och vart helt besatt av att köra LFS med ratt Så nu tänker jag köpa mig en egen ratt, han kanske vill ha tillbaka den snart. Men jag vet inte riktigt vilken jag ska köpa... Jag har ringat in två st som ligger ungefär rätt i pris. Vet ni av någon som kan konkurera med dessa för ungefär samma pris så är jag väldigt intresserad. Logitech MOMO Racing. Den här vet jag vad den går för, och vad den har för problem (gasa fullt ut funkar inte ibland, lätt fixat dock). Thrustmaster Rallye GT Pro. Hur funkar kopplingen på denna är det en "knapp" eller är det en Axis? Kvalitén på den? Fästen för att få fast den på bordet? Glider pedalerna runt mycket? Tacksam för alla svar! All information är av värde!Svar på inlägget: Köpråd: Thrustmaster Rallye GT Pro Eller Logitech MOMO RacingLägg de extra pengarna och köp en G25, helt underbar och med separat spakställ med.


Hmm, jag spelar inte så pass mycket bilspel... Men det kommer väl mot vintern kanske... Läste om Thrustmaster Rallye GT Pro att det är kass så den går bort. "Hel enkelt usel kvalité. Fästena är dåliga och går lätt sönder. Likadant med kontakter som t.ex paddlarna på ratten går också mycket lätt sönder. Välj nån annan ratt!" Så nu står det mellan Momon och G25an... 1000:- är rätt mycket pengar för mig... Hmm.. Får fundera lite.


Har en Thrustmaster Rallye GT Pro och jag kan hålla med om att kvaliten är lite sådär. Men den är mycket trevlig på alla sätt annars. Bland fördelarna kan nämnas att man kan koppla till en extra uppsättning pedaler om man vill ha en koppling eller använda paddlarna som progressiv koppling och handbroms. Momon skulle jag inte ta om jag skulle byta. G25:an däremot... Men så kostar den ju rätt mycket mer också.


logitech har ju fin fina grejjer kör på deras eller snarare med


Jag har en Momo Force till salu eftersom jag köpte G25an idag! Måttligt använd och känns fortfarande fräsch... Intressant?


Beställde en G25 från dustin idag. Har en MOMO Force nu, en specialversion. Som inte finns så många av. Gjord i Skinn och metall också. Pedaler med durkplåt/gummi på. Riktigt grym! Den har stått ett tag nu och av någon anledning funkade inte force Feedbacken. Så jag skruvade ner den i minsta beståndsdelarna. Visade sig att en skruv till force feedbacken hade skakat ur och pajat lite saker. Över till ditt val; Jag tycker lätt att du ska slå till på en G25. Ok att den är lite dyrare. Men det brukar alltid löna sig i längden att köpa lite dyrare grejer. Eller så brukar ursäkten bli för att man är prylbög iallafall!


jag har en momo och av nån anledning så har ratten pajat så köp en g25


Haft så mycket datorkrongel att jag tröttnat.. Har en Logitech G25 ratt som jag använt en gång. Kvitto, låda och allt finns.


Jag köper till vettigt pris (PM:a)


Själv har jag testat 3 olika exemplar av Momo-ratten, och har själv en G25. Finns det någon möjlighet i världen att du har råd med en G25 istället så köp den! Kvaliten är på en helt annan nivå känns det som, plus att G25an är betydligt tystare än min polares Momo-rattar. Sedan har ju G25an en pedal till och "manuel" växelåda (som enkelt görs om till sekvensiell genom att vrida på en liten ratt). Det enda negativa jag har märkt med G25 att bromspedalen är lite väl hård, sitter man i en vanlig kontorsstol med hjul så är det lätt att man rullar iväg några centimeter när man trampar till på bromsen, och kablen mellan ratt och pedalerna är i kortaste laget.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka