Köpråd på bil över 300km/h

Jag vill ha lite råd om vad man ska ha för bil som går okmkring 300km/h skriv ner för-nackdelar med just den bilen samt vad den kostar men max 250000:- ska gärna se lite småfräck ut också...Svar på inlägget: Köpråd på bil över 300km/hOmkring 300km/h är ju ganska fort och ganska få bilar som gör dessa hastigheter, så frågan är vad du menar omkring? Från 250km/h så finns det ju en del bilar att välja på och som du sedan kan trimma för att göra närmre 300! Kanske en Bmw M5 skulle funka?


Singelturbo Supra + "Någorlunda" billig Grymt utseende Busig Underbart ljud - Kvalitetén kanske inte är lika hög som BMWs m.m.


Antar att du är 88:a, med tanke på ditt namn. Steget från en Volvo 740 till en bil som går över 300km/h och kostar 250.000kr är väldigt stort. Har du tänkt igenom detta eller är det bara önsketänkande och drömmar? Om jag ska ge dig ett tips på bil så är BMW M5 ett hett val.


BMW M5 är ett val jag har funderat på.. och kanske en bmw 750 inte säker att de e en sån jag menar men tror de...


En BMW 7-serien köper du inte för fartresurser. Dom är inte gjorda för att gå fort, även om dom i många fall har stora motorer. M5'an är mycket bättre lämpad för fart isåfall.


vilken volvo kan nå dessa hastigeter utan att behöva trimma en massa


Bmw 7-serie är gjorda för att gå fort och bekvämt ....


men en 750 får du aldrig upp i 300km/h


Ingen. Den som kommer närmst måste vara s60r? Orginal alltså.


absolut ingen volvo är i närheten av dessa siffror utan att lägga mycket pengar-


misstänkte det. Vad ska man vara beredd att betala för en bmw m5 som toppar kring 250-300??


Alla M5'or toppar 250 orginal. Det sitter en fartspärr där som du får chippa bort. Vad toppfarten blir utan spärren vet jag dock inte. Det är lång väg från 250 till 300km/h...


beror ju på vilken modell av M5 du vill ha ... dom tidiga 90-talarna (E34) gör ca 270km/h utan spärr kostar från 40 000kr .. den modellen som kom -99 (E39) gör 300km/h utan spärr kostar från 150 000kr


räcker nog med ett chip för att få bort toppfartspärren så är du närmare 300km h sen


i vilken av dom ??


E39'orna ska göra 300 utan spärr? Vad E60'n gör vet jag inte.


E60 gör mer;)


Enligt sveriges lagar o bestämmeleser får man inte köra så fort.. De är därför många svenskar kör volvo..


Jag va säker på det, men eftersom jag inte vet ens ungefär vad den gör så vågar jag inte gissa Tycker trådskaparen verkar önskedrömma mer än att ha riktiga planer om detta..Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka