köpråd: Audison Kondensator

Tänkte köpa mig en kondensator och fick då syn på en Audison Connection på www.dbakuten.se för 900kr. Så nu tänkte jag kolla om nån vet om det är bra grejjer eller om det finns bättre runt samma prisklass har fixat rubriken, läs rubriksanvinsingarna nästa gång!



Svar på inlägget: köpråd: Audison Kondensator



Audioson är riktigt schyssta prylar


Enligt min mening behöver man inte köpa något speciellt märke av kondensatorer, köpte själv nånting som heter Mc Fun Stealth eller något för under 500 kronor och den funkar utmärkt..1 farad.


blir till att beställa en sådan då Någon som vet om det är svårt att koppla in den och vad som behövs för att göra det?


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=57702 Ska väl kunna ge klarhet.


njae. tänkte väl mest på om man måste dra nya strömkablar eller om man måste ha några särskilda kontakter etc


Kabelskor modellgrövre, sådär fyra stycken, så klipper du kablarna och sätter dem bara på plus och minus. Enklare blir det inte, glöm inte uppladdningen. Eller så har du flera korta jordkablar, en från steget och en från kondningen till jord, så bara 12V+(Batteriet) går från batteriet, genom kondningen och in i steget.


okaj. det lät ju enkelt.. tackar för svaren med


Jag måste bara ifråga sätta detta utalande. Tror du verklingen att 1F kondensator oavsett märke har samma innehåll?? Det är ju som att säga att alla slutsteg som det står 2x100W har samma innehåll?? MVH//Björn www.dbakuten.se



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka