köpråd: GPS (från netonnet?)

har länge letat efter en lämplig gps nu och fastnat för ett par olika. gps:erna från netonnet verkar ju skapliga, men känner inte igen alla märken där. finns det någon med erfarenhet av tex mustek, mio & magellan? tanken från min sida e att den ska hålla ett tag. andra tips? jag vill lägga mellan 0 & 3500 ungefär, men ändå få med en gnutta kvalité och hållbarhet. mvh dalle



Svar på inlägget: köpråd: GPS (från netonnet?)



Jag köpte min Tomtom One XL Europe på Mediamarkt för 2495:-. I mina ögon finns det ingen bättre GPS i det segmentet. Dock får man nästan säga som så, att i dagsläget är det ingen som bygger dåliga GPS. Dom flesta har lärt sig vid det här laget. Jag tror du kommer bli nöjd oavsett vilken du väljer.


Magellan är ju en av dom äldsta tillverkarna av bärbara gps iallafall, mer vet jag inte


okej tack för tips och åsikter. vill gärna höra fler



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka