Köpråd Kicker och Batteri.

Hej har lite ångest nu när jag skulle beställa så blev lite osäker så tänkte var lika bra att fråga lite här. Undrar vilken storlek på Basen jag ska köpa ska vara på Har länge varit inne på kicker L7 12 tums , men tänkte tänk om det blir dåligt ljud så tänkte lite på 10 tums. Vilket hade ni valt? Och sedan om vilket batteri skall jag köpa? Trojan 100A/H:http://www.dbakuten.se/detail.php?item_id=12103 Optima Gul 4.2L http://www.dbakuten.se/detail.php?item_id=12314 CT Leader http://www.dbakuten.se/detail.php?item_id=12139 Skulle även kunna kunna fråga om detta kittet skulle passa bra till basen jag hade tänkt mig att köpa. Kicker L7 12tums ligger på exakt 750WRMS men på 1500W. http://www.dbakuten.se/detail.php?item_id=12322 Basen ska drivas av en Sinus Live SL-A1500 i en Volvo 740 http://www.sundsvalltuning.se/?ViewProduct=15580 Skulle bli väldigt glad om ni skulle kunna svara på mina frågor.Svar på inlägget: Köpråd Kicker och Batteri.Batteri skulle jag kört på CT Leader. Kabelkitet är undermåligt... du behöver minst 35mm2 från batt till steget, gärna 50mm2 om du kör fram ifrån till bak i bilen. Sen bör en L7 10 klara av att ge tryck i din bil! Du har rätt så tajt under hatthyllan på Volvo 740 så en 12"are är på gränsen! Good luck!


Okej det var precis det jag var rädd för med kabelkittet jag hade fått fram att det skulle krävas 35mm2. Okej jag kör kanske med en 10 ändå fick för mig detta idag men tack för svaret. Ge gärna fler svar.


Precis som Calle säger, större dimention på kablarna och en 10" passar bättre under skuffen. Men om du verkligen vill ha en 12" så kan du snedställa lådan och basen så får du några centimeter till.


Kolla kapaciteten på batteriet så ser du skillnaden


Jag har ingen direkt motervering till det. Dessa batterier är ganska likvärdiga och varför då betala mer för något pga. märket? Rent spontant så tycker jag att det CT batteriet såg ganska prsivärt ut. Men valet är fritt! - tror att du kommer bli nöjd oavsett val av batteri. Good luck!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka