köpråd. Familje Kombi/räser

hej går i tankarna att kanske så småningom skaffa kombi. har kollat på en del ett krav är iaf turbo (ska kunna gå o trimma lite iaf). skriv gärna egna erfarenheter osv om tex lastutrymmen, motor, dyr/billig försäkring, bränsleförbrukning, prisvärd osv. dom jag är mest intresserad av o kollat på: (ska ligga mellan årsmodellerna 98-02,, helst) Audi A4 1,8t vw passat 1,8t saab 9-5 aero volvo v70 2,4t. 2,5t. T5. R. volvo v40 2,0t. T4 skriv andra förslag gärna om ni kan också, helst inga japanare



Svar på inlägget: köpråd. Familje Kombi/räser



Skoda Octavia RS, 200 hk familjeräcer! Och lastutrymmet ska man ju inte bara snacka om. Är inte långt ifrån i klass med Volvo v70. Sen att dom är roliga att köra också gör inte saken sämre!


volvo v70 2,4t. 2,5t. T5. R. den enda ja kan rekomendera... mkt bra bil!


ja där sa du något, dom är ju dessutom riktigt snygga med klart ett hett alternativ.


Jag skulle rekommendera Volvo V70 T5. En riktigt snygg kombi med pigg motor och med riktig kvalitékänsla. 2,4T är oxå ett bra alternativ för att få ner försäkringspremien lite och går att få riktigt pigg med ett chip. Köp en V70!


bara du letar så... men köp dig nu en v70 isåfall, om inte pröva den först! jag lovar du blir inte besviken.. KÖP V70!


Jag har ingen erfarenhet av någon av dessa förutom saaben, och det är en underbart skön bil att åka i, dom ser bra ut med! Det var visserligen aut.låda i dne jag har farit runt i, men rör på sig gör den, och nu var detta "inte ens en aero" utan 2.3t modellen, biopower t.o.m, en 220 häst tror jag den har, aeron har väl närmare 250.


Hade en v40 tidigare! Men när andra barnet kom så blev den för liten för en familjeräcer! Det hade gått utan problem men varför trängas om man inte behöver! Nu åker jag 9-5 Aero kombi och är skitnöjd med den! Är i samma storlek som v70! Vad jag har erfarenhet av så ligger alltså v40 T4 i samma prisklass som 9-5 Aero kombi.Både försäkringsklass och bensinkonto!Runt litern/mil och 6000 hel/år Iaf fall för min del! Lycka till med bilköpet!


Jag tycker nog att du ska köpa passaten! Gillar inte saab 9-5 , svårt att förklara varför men jag tycker den känns "sladdrig" iallfall dom nya 9-5orna .. Men det är ju smaksak! Och jämför man lastutrymmet mellan en passat och en audi a4 avant så är passaten mycket större! Mer utrymme inne i kupén också! V70in av den gamla karossen kan jag inte säga något om då jag inte har kört den!


Det kan jag :-) hade en V70 T5 med all tänkbar utrustning och skinn/alcantara innan min nuvarande passat. Jag har dessutom 2 barn. Fördelar med V70 (gentemot passaten) Större motor = roligare Fördelar med Passaten (gentemot V70) Större last utrymme, hela bilen känns av någon anledning mycket större än V70. Halva bensinkostnaden (jag hade en trimmad V70 och gasfot därefter) Halva försäkringskostnaden Mycket skönare komfort om du köper trendline eller highline (iaf för min trasiga rygg) Finns hur mycket prylar som helst på Ebay.de, snorbilligt. Går att trimma denna med :-) Jag kanske är lite färgad, men jag har kört en hel rad med volvo 850/855/855T/V70, tänkte inte ens byta bil när jag av en slump kände mig uttråkad och bestämde mig för att åka o provköra lite bilar en lördag...............fredagen efter hade jag bytt till passat, enbart p.g.a. komforten, och gav i princip bort min V70..... Köp Passat eller Audi 1,8T, men köp en Passat av -01 eller nyare så får den nyare karossen. Idag, 1 år senare har jag fortfarande inte hittat nåt negativt med passaten. Vill du veta mer om passat så rekomenderar jag www.vwpc.se eventuellt en något nyanserad verklighet men ändå. Sen kan du även gå till www.svenska85x70klubben.se och få deras syn på saken, lika färgad den men då har du något att jämföra med iaf. Lycka till med bilköpet






Audin... bara för att den e snyggast i det gänget. Men bryr du dej inte så mkt om utseendet så kan du lika gärna ta passaten.


Hmm...Dessa bilar du nämner är direkt inga racers....kolla gärna på RS2an AudiPorsche bygge...De ska gå riktigt fint Ex: http://www.blocket.se/vi/13178280.htm?ca=11_s Eller en V70 T5 de kan man skrämma upp ganska ordentligt....var en som hängde efter oss med Porschen till typ 260km/h.... Så ifall du trimmar en så ska de gå otroligt bra... Ex: http://www.blocket.se/vi/13818356.htm?ca=11_s


en ford mondeo st 220 eller en ford focus st 170 finns. pappa ha en vanlig ford focus ha funkat bra men det är ju 1,6 liter motorn i den men. st 170 är snygga och mondeon me



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka