Återinför köprådsforumet!

Eller det är kanske bara jag som börjar tröttna på alla trådar i allmänt? "Förstabil 10-20tusen" "Volvo eller saab" "740 eller 940" Varför stängdes det forumet från första början? Som det är nu så är allmänt delen full med köpråds-trådar. Hade även varit lättare att hitta om man har allt samlat.



Svar på inlägget: Återinför köprådsforumet!



jo.. folk bör använda sök funktionen.. (när det gäller köpråd)


Folk bör använda sökfunktionen när det gäller alla trådar.


Ja, snälla öppna köprådsforumet igen. Börjar verkligen tröttna på alla 17åringar som ska välja sin förstabil.


i agree..


mm håller faktiskt med...


Öppna köprådsforumet och gör sökfunktionen enklare! Kan man inte söka i alla kategorier samtidigt, eller är det bara jag? Om man kunde så skulle det underlätta väldigt mycket!


Man kunde det förut, men inte nu längre, så det är inte bara du som har det problemet Är det för att minska serverbelastning eller bara nåt som missades vid en uppdatering?


Varför kan inte nån moderator svara på detta?


Jo jag kan svara på det och svaret är att det är chrizz ensam som bestämmer sånt. Vi kan inget göra åt saken.






Köprådsforumet stängdes för att det i princip var ett "Allmänt 2" ... Det är oerhört rörigt med ett dedikerat köprådsforum då väldigt väldigt många av inläggen som skrivs här i forumet på ett eller annat sätt handlar om att man är intresserad av information om något för att sedan handla. Det kan gälla bilstero, bilar eller nya tändstift. Därför togs "Allmänt 2" bort (aka "Köpråd") och man skall nu placera sina frågor i rätt kategori med en väl formulerad rubrik. T.ex. "Köpråd: BMW 3xx -00" i Allmänt eller kanske "Vilket är bäst? eller ?" i Bilstereo och elektronik. Gränsen mellan köpråd och information/diskussion om t.ex. vilket av stegen som är bäst är väldigt fin, vilket gör att det blir svåradministrerat med ett särskilt köprådforum. Dessutom blir det oerhört rörigt att blanda alla möjliga sorters trådar i ett och samma forum. Så ligger det till i vilket fall, och jag tror inte att jag är ensam om att tycka det är betydligt bättre så här än som det var tidigare. Mvh



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka