Köpråd: Stylad eller original?

.Svar på inlägget: Köpråd: Stylad eller original?vill du ha en snygg bil redan från början så ska du köpa en stylad och sen kan du styla om den lite efterssom. om du vill ha den mer "egen" lixom. sen ska du ju inte köpa bilen endast pga stylingen bilen ska ju gå bra för övrigt.


Om du har för avsikt att styla bilen och inte vill göra det själv nödvändigtvis är det ju alltid bekvämare o säkerligen billigare att köpa färdigt än att göra det själv. Men det e ju alltid kul att ha byggt bilen på egen hand precis som man vill ha den.


Det är billigare att köpa en färdig stylad bil än att köpa en orginal och styla själv. Men det finns ju risk att bilen har gått hårt. Men du får väll provköra och se om bilen går bra eller inte.


Det syns på plats Ska du köpa en stylad bil så kolla finishen och kvaliten på grejerna. Ser det bra ut är det oftast inge problem med bilen i övrigt heller.


vet ej, men jag skulle nog aldrig köpa en stylad bil =/ oftast är det lite yngre killar som kör dem å man vet ju hur marioteten av oss kör


Köper du en stylad bil så sparar du en hel del pengar mot för att styla själv. Dessutom är de flesta stylade bilar välskötta just eftersom ägarna har ett större bilintresse än gemene man. Nackdelen kan möjligen vara att de är hårdare körda men det tycker inte jag håller. Eftersom de är mer intresserade tänker de nog på att ha temperaturen uppe i motorn etc. innan de gasar på.


styla den själv... annars är det juh inge kul.


vad tror ni man får mest för när man säljer den då? En stylad eller en original bil?


Ett år gammal tråd, men det beror helt på köparen. Jag tittar inte ens på stylade bilar och hade inte betalt i närheten av vad den kostar original om jag nu mot förmodan skulle köpt en.


Okej^^ men tkr det va bättre än att starta en ny?


Om du ska sälja en stylad bil så minskar ju målgruppen ganska rejält. Och oftast så blir det ännu svårare att få sålt om du gör massa påslag. Tex. Kjolpaket+lack 15000:- osv. Man kan ju se flera olika bilar på blocket som säkert ligger uppemot 100k dyrare än en orginal med samma mil och årsmodell. Men med rätt köpare kan du nog få mycket extra, men det beror ju på vad det är för bil också. Tex finns det 740is på blocket från under 5000:- upp till över 40000:- Med rätt köpare så går allt att sälja, men målgruppen blir ju inte större bara för att man har "extrautrustat" bilen, snarare tvärtom.


Okej tack för bra / seriöst svarKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka