[Köpråd] Vägreggad Quad

Är grymt sugen på att köpa en vägreggad quad och jag är villig att ge ~50000:-... Vilka modeller ska jag kolla efter?? Får se om det blir till våren lr om jag slår till redan nu i vinter, men ag tänkte höra med er om vad man ska hålla ögona öppna efter OBS! det ska inte vara nåt "kina-skit" utan real-stuff som Suzuki, Yamaha osv.



Svar på inlägget: [Köpråd] Vägreggad Quad



yamaha raptor 350 -06 kan du få för en billig peng nu,hade en själv som jag nyss sålt å dom är riktigt roliga!sen så finns ju suzuki 400 och 450..


www.atvcenter.se


ja Raptor 350 har jag kikat på men är inte 350cc lite lite? lr har jag helt fel? det känns ju lite väl tråkigt att ligga efter landsväg (påväg till jobbet) ~80km/h, man vill ju gärna upp över hundringen och samtidigt inte tappa för mkt acc.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka