saab 900 turbo -95 köpråd

Är på väg att köpa en saab 900 turbo -95 Det jag vet som är dåligt på den är att bakluckan är rotig och vänster dörr lite ytrost? Tänkte höra om någon vet vad en bakluckan kan kosta och vad det är för för och nackdelar med bilen. vad jag ska kolla på den när ja köper den.



Svar på inlägget: saab 900 turbo -95 köpråd



http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . 36#p641836


Hej, Jag har fått tag på en saab 900 -95 Turbo tänkte höra lite vad som är dåligt och bra med dom och vad jag ska kolla på den? Vad brukar vara dåligt på dom? Den har gått 27000 mil. chipad.


vill lägga till^^ Är det någon kamrems byte eller ngt liknade?


Det är kamkedja på Saabs flesta bilar undantag på ng900 V6.. Det är som sagt en 95a. då kan det finnas mycket "barndomsproblem" med dom, det får nån annan ta över.. rosten som brukar komma på dom bukar va på nederkant på bakluckan och bakdörrarna


Växellådan är bra att du kollar. Backen ska gå lätt att få i, inte hoppa ur och inte låta illa när man växlar. Samma sak med de andra växlarna iofs. Kolla så att kopplingen inte slirar. Kan vara ett problem när den har gått så långt och dessutom är chippad. Den ska ladda jämnt och inte fladdra på topp. Inte heller ryka blått. Kolla också rosten som sagt. Är ganska vanligt på -94 och -95or. Det är vad jag kan komma på just nu.


Kolla även så den har den uppdaterade framvagnen.


okej, tackar... det vart inte det.. hål i bakluckan m.m.. leta vidare



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka