behöver köpråd: 5.25 eller 6.25 i dörrarna?

Ska du spela SPL så hade jag satsat på ett par JBL 6507 kostar ca 1500kr, lite billigare men spelar bra. Vill du lira Hifi hade jag satsat på JL TR 650CSI kostar ca 4000kr lite dyrare men mycket bra ljud. En bra kompromiss mellan dessa är DLS MS6A kostar ca 2500kr.



Svar på inlägget: behöver köpråd: 5.25 eller 6.25 i dörrarna?



Ska kolla runt lite då, har kollat på ett system från RF P162S. Vad tror ni om detta?


Rockford Fosgate P162S Punch är bra, men jag tycker nog att DLS MS6A Magnesium-kitet är ett snäpp vassare. Men det beror kanske på att jag är DLS-fanatiker. MS6A-kitet är lite mer lättdrivet och så går den ner lite djupare än RF-kitet, iaf enligt specen.


Lägg lite mera och få ett power kitt, det rockar med rätt steg kan jag säga Det går att få mera finlir i den prisklassen Men jag vet inte om det går att få nått som spelar så mkt midbas och tål att spelas så högt i den prisklassen som ett power system.


Säger bara en sak, JL Audio! En kompis lirar uppåt 140db med sin kicker, och har endast två 6,5" i framdörrarna och jag har aldrig hört något som spelar ifatt så bra som dom.


intressant:)


Ja, man tackar för alla snabba och goda svar Då ska man ta sig en liten funderare tills morgondagen.. Har dock ett par gamla DLS högtalare som satt i dörrsidorna sedan tidigare.. men vad det är för några vettefan, stog inte ens på dem.. + att de va placerade i änden på dörren? tror ganska många skulle skratta om de fick se bild på de..


vill du tt det ska rocka mycke med en grym midbas så är ett DLS R6A kitt ett bra kitt. Inget finlir direkt, men det spelar på bra till trance,rock och hip-hop.. De kostar lite under din budget så då kan du lägga mera pengar på ett steg så du kan driva dem till max..


Nu förstår jag inte, påstår du att han spelar 140db med sina framsystem ?


oså säger han inte 1 sak, han säger 2 saker, Jl audio, OCH att kicker spelar högt






TR650CSi kostar inte 4000 utan 2000, är ruskigt bra för dom pengarna. XR650CSi kostar däremot 4000 och spelar betydligt bättre än allt annat som nämnts hittills i tråden, kan varmt rekommendera dom!


Oh my bad. Jag skulle satsa på DLS MS6A i den prisklasen


haha det vore rätt roligt isåfall spelade jag 140 db med mina orginalhögtalare 4"



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka