Köpråd: golf g60 och bmw 325 (e30)

hej tänkte köpa mig en ny bil. Dessa två har jag tänkt välja mellan. funderingar: #vilken är mest ekonomisk av dessa två? #kan man köra bilen fast att kompressor är paj? (dum fråga kanske de flesta tycker men är ny på bilar) #är en kompressor dyr att renovera, har letat lite här på garaget och det kommer upp siffror som 5000-8000kr? #för och nackdelar? mycket tacksam för svar



Svar på inlägget: Köpråd: golf g60 och bmw 325 (e30)



Alla upplysning om BMW kan du se på (www.autopower.se) öppna forum och därefter din model och fråga. det är kompetent folk som svara. golf? ska du spela golf eller vad menar du?


Är inte en G60 bra mycket dyrare? Personligen undrar jag om inte en 318is är en roligare bil än 325:an. Någon som har erfarenheter av båda? Hade jag bara fått en av dom utan att behöva stå för kulorna hade jag valt G60n pga att det är en annorlunda och rolig bil, framhjulsdriften till trots. Min Gti 8v tyckte jag var tillräckligt rolig och en G60 lär ju vara en helt annan klass!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka