Köpråd: Biltips åt mig ca 50 000:-

Tja, Jag behöver ett tips på en bil, Jag har ca 50 000 kr att lägga ut på bilen, och den ska vara en Sedan. Motorstorlek skall vara 1.6 till 2.2(original). Jag har tittat på BMW E3 serien och dom bilarna ser ganska bra ut. Har också tittat på bilar som Honda accord och Nissan Primera. Tips på andra snygga bilmodeller? Ps. Fyller 18 Idag Rubriken redigerad v.v läs rubriksanvisnigarna. Flyttad till allmänt //Izual moderator



Svar på inlägget: Köpråd: Biltips åt mig ca 50 000:-



Här har du dyngmycket bil för pengarna:http://www.blocket.se/vi/14559187.htm?ca=13_s Och en underbar 5:a


Tack för tipset, Henkebenke Andra tips på någon fin sedanmodell? Har sökt på blocket och andra köp och säljsidor efter billiga Audi S4or nu. inga änsålänge som passar mig helt och hållet.. mera tips


En Saab 9000 -94 eller senare, även det ger skitmycket bil för pengarna och dessutom en utmärkt grund för trimning om du gillar sånt Grattis


Håller med Henkebenke. Får inte mycket mer bil än Audi S4! Bekväm & sportig samtidigt. Eller en Audi A4 1.8 T


Saab e inte min bil, aldrig gillat dom (utseendemässigt), jag tycker dom påminner om båtar. Men en audi är lockande, samma med BMW, och Honda Accord! har inte sett så många bilmodeller faktiskt, så jag vet inte vilka som e fina Tack TBOC_Razor!


Audi A4 1.8t kan jag hålla med om. Äger ju en själv är en rolig och bekväm bil tycker jag och rätt pigg då min är chippad. Grattis på födelsedagen med. Ta det lungt på krogen bara


bmw är dyra bilar att äga speciellt omde går sönder,och audi e bra bilar men är också lite dyra att ha:P annars volvo 850 glt/t5?


Jo, bmw e inte billiga men ja har faktiskt en 850 glt t4 i siktet, Vinröd. 270 hp. 1.5 bar turbo.


Audi S4 är dyr som fan i försäkring kan jag säga dig... Skaffa en A4 1.8T eller något sålänge de är bra bilar kan jag säga dig. Sportig känsla,.






Japp A4 1.8T eller Audi 80 2.0 Vilken skulle man välja? gillar dom båda 2


http://www.blocket.se/vi/14537201.htm Den skulle iaf jag köpt om jag hade haft 50k. Bilen som Audi aldrig byggde! Dock ingen sedan, men ändå. ;P


Den hade jag köpt alla dagar i veckan om jag hade 50 000:-


Den såg inte helt fel ut. grymt ombyggd. Audi 80 är ju också helt Ok. fast jag hade nog valt en A4


Criton: Det finns en massa bilar som jag kan komma på bara så direkt. Men en liten fråga? Skall du lägga alla 50.000 på själva bilköpet eller du kanske kan köpa en lite billigare och lägga resen på trim och styling?


jo t5:or e fina bilar går bra gör dom:) själv har ja lagt siktet på en s70 t5;)


röstar för en 850 t5:a! mer bil för 50k får du inte.


Ne, kör på Audi A4 1.8t rolig att köra fin att vila ögonen på, bekväm att sitta i.. Jag fick tag i mitt exemplar för under 50k , är inte sådär löjligt dyr att äga heller.


Inte så intresserad av trimmning och styling... kommer väl bli 3" avgasrör och lättmetallfälgar så får det vara bra efter det... men jag e en projektmänniska så jag bor i garaget ändå Gärna en bil med ABS, Airbag och servo-styrning svårt val vill ju ha alla bilar!


Har hittat en BMW 316 iA 1.6 som jag skall titta närmare på. http://www.autotalli.com/crometapp/prod . 0473449090 Vad tycks?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka