Köpråd Seat Leon 1.8t?

Står mej i tankarna att köpa en seat .. Hört att bilen är billig att äga och köra , har dock inga speciela siffror på det ... Undrar om det finns nån som vet detta ? Något specielt man ska kolla efter när man köper en ? Är bilen rolig / tråkig att köra elr äga ? Mvh!



Svar på inlägget: Köpråd Seat Leon 1.8t?



Jag var inne på seat i helsingborg då jag var intresserad av nya leon cupra. Fick dock inte provköra cupran då de é en så exklusiv bil enligt dom, men jag fick provköra undersåtaren ( 1.8 T tror jag ) o jag blev mkt besviken på den. Dom säger att där é 200 hk i den, men de märktes inte när man körde den + att där var fruktansvärt högt motor/väg ljud i kupén när man körde o de tycker jag inte de ska vara om man nu köper en bil för 250 000:- Då hade jag nog satsat på en Passat istället.


Jag har testat leon rydell versionen. är lite lull lull på den mm mm. tyckte den var riktigt najs faktiskt pinade på bra mm mm. men sen tycker ju alla olika med=)


Kört den där Cupra me, ingen hit, körde massa olika GTi bilar inom ett kort tidsintervall, Seaten var den tråkigaste av alla faktiskt. Jävla antispinn/sladd system som jävlades hela tiden..trångt baksäte också. Ne, Focus ST, Golf GTi, Fiesta ST va roligare, bra mkt roligare


jag har en seat leon top sport absolut en bra bil går bra,billigt,tyst och billiga att äga. inte speciellt dyra heller att köpa. helt perfekt ungdomsbil eller familjeräser (= köpte den för ett halv år sen inga problem hittills.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka