Köpråd Ford Mondeo ST220

Som sagt, det gäller Mondeo ST220. Är dom nåt att ha eller? Har fått ett erbjudande om att få köpa en sån men vet inte hur jag ska göra, nån som kan hjälpa mig?



Svar på inlägget: Köpråd Ford Mondeo ST220



vad är det för årsmodell på den du ha fått erbjundande på ? tro säker att det är en bra bil .


hittade lite fakta om mondeon. http://fmcs.mer.nu/forum/showthread.php?t=41771


Min kusin har en st220, har funkat problemfritt, sedan han köpte den ny..dom är ju sportiga med. recaro säten i fram, sportdämpare, (väldigt stötig)...sen v6an med öppet luftfilter låter fin fint..hyffsat bra drag med


ända jag vet om det är att lite små saker kan lossna. dvs skyltbelysningen bak kan vibbrea lös med mera Fick låna en kompis st220 o tycker det var en grymt skönbil


Har haft en ST220 -04, det jag har att säga om den är. Kort å gott. Skitbil. Elfel hur mycket som hellst i dom, skramlar å har sig överallt. Å kvalitetskänslan är som bortblåst. Sen samlar dom skit som satan bakom dörrar etc, så. Där måste man vara noga med att tvätta på vintern, för det är inte lite skit som samlas där. Ingen bil jag rekomenderar att köpa iaf.


Du kanske hade otur ?..sammlas skit gör det på ford mondeo med. min kusin har inte ett endaste el fel iiaf


är väll hur tur man ha me sin bil. spelar ingen roll om det är en bmw eller nått men fod är ju lite kännd för glapp och så me eltroniken men är ju inget alvaligt fel utan lite glapp. men det problemet ha nog dom flesta bilar. tycker att du ska köpa en mondeo sköna snygga och en bra bil=)


Morsan har en Ford Focus Flexifuel -06 och den har det aldrig varit ett ENDASTE fel.. Så säg inte att ALLA fordar krånglar.


Haha en -06:a. Ja de hade väl varit lite för dåligt om dem redan hade börjat krångla efter 2 år.






Min faarsa har en ST200, altså modellen innan, men han har haft en del små fel. Spillvattnet till AC:n rann ut i kupén, strul med elhissarna bak, nån bältessträckare som de har fått byta ut. Annars är det en trevlig bil att köra.


man ska hälls köpa en nyare modell. 04 och uppåt mondeo och focus hadde ju problem me dom tidigare modellerna tyvärr=/


De e bara som så att man får va man betalar för.


Min far hade en ST220 - 03 ett tag. Det tog ca 6 månader innan lacken hade släppt på båda förardörrarna + att de hade rostat litegrann. Detta gick ju iofs på "nybilsgaratin".. mycket möjlig att det bara var ett måndags exemplar han hade fått Annars så tyckte jag att bilen var helt okej, men som nån påpekade så upplevdes den ganska stötig. Jag monterade även ett K&N Filter kit på bilen och ljudet blev helt underbart


Rosta började min göra också, på dörrarna bak. Vanligt fel enligt mek killen. Å då var det en 04 som var väl skött. Jag var 2:a ägare på min, å han innan är grymt pedantisk. Så till er som säger att det är bra bilar, hur kommer det då att dom rostar som as innan dom ens är 4 år gamla?


går ju på garantin och efter dom ha lacka om det och så är den fri från rost och förbättrad. det va listerna som släppte på dom så rosten kom i dörrana. tycker fotfarande att det är en bra bil men smaken är ju som baken.


Jo iofs, min kusins bil hade inte ens något rostskydd eller vad fan verkstaden snackade om..så han fick betala för att få rostskydd...det var väl lite dåligt


Tycker du ska satsa på en ST-Mondeo! Det är en bra bil med lagom tryck i. Jag va själv inne på en sådan tidigare men insåg att jag inte behövde en så stor bil & slog till på minstingen Fiesta ST ist=) Jättenöjd med den iaf. Antingen älskar man Ford eller hatar man Ford, tror inte det finns nåt mellanting.


Jag hämtar/köper min ST220 HGV imorgon... Verkligen en go bil!


D blev en helvändning, köpte en A4 Avant Quattro istället.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka