ljudfrågor... (köpråd)

lite frågor: har funderat på att köpa ett paket med ett slutsteg och 2st 6x9... e detta att rekomendera.. e urusel på ljud.... http://www.mds.se/products/caraudio_two . emId=30449 Har hört att man måste sätta säkringen till ljudet en bit från batteriet.. hur långt??? Fixade länken (och lade till lite i rubriken) /Moderator (Phaetoon)



Svar på inlägget: ljudfrågor... (köpråd)



max 25 cm för att försäkringen ska gälla


Det är ju inga värstingsaker, men om du ser till att montera 6x9" stabilt och tätt i hatthyllan så kan det säkert dunka på ganska hyffsat ändå. Ordentlig fastsättning av alla kablar och bra kontakt i karossen med stegets jordkabel är också en förutsättning för att kunna få ut så mycket som möjligt av paketet.


har de ändrat? 30cm va det senast jag kollade, som max då alltså.


kolla annars detta paketet.. http://www.mds.se/?artnr=powerpac300


Jag har de 6'9:orna. Kan bara säga gott om dem. Har dock inte det dära slutsteget


Man vill oftast sätta säkringen så nära batteriet som möjligt.


ok då vet jag... bättre att fråga först innan man gör nåt dumt... hehe bra att dom funkar bra då... men eftersom dom har satt ihop paketet så måste väll slutsteget passa bra till dom tycker man ju....


mds funkar bra om man ska spela högt fören billig peneng. Men vill du ha mer kvallitet så är dls,focal,jl mm dyrare saker som du ska ha. säkringen runt 20 cm från batteriet lagom eller någon annan stans i motorrummet


ok... jo men är en student med lite pengar... så vill satsa på billigt men ändå bra...






Köp isåfall begagnat, du får så mycket bättre prylar för samma peng som nya budget prylar.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka