Köpråd.. Volvo s40 den gamla.

Är det nått att ha ? verkar vara villiga att trimma.. ser att många har piggat upp motorerna riktigt bra, finns några med 3-4 hundra plus. funkar bilarna bra?



Svar på inlägget: Köpråd.. Volvo s40 den gamla.



Min funkar skitbra!


såg skitbra ut också


Om du har mycket frågor, gå in läs på www.x40nordic.com eller ställ dina frågor där, så får du garanterat svar.


Lånar tråden lite, som sgt, funderar också på S40....Så hit me tips å råd. har hört att de äldre modellerna lider av lite "barnsjukdomar"...stämmer de?


98ans modell vet jag lider av Barndomssjukdomar, min är ett sådant fall, vissa levererades med deffekt databox, det går inte se på boxen att den är deffekt. Det går inte heller se det med datorn.


Skall ni upp mot 300-400 kusar sägs det vara bäst att satsa på en 00a.


Mycket bra bilar enligt mig! Enda egentliga problemet jag har haft på 2 år nu är bränslepumpen som sa upp sig, och den byter man själv på en halvtimme. Men som squadron sa, gå in på x40nordic och fråga. Finns mycket kunnigt folk och är en mycket trevlig klubb



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka