Köpråd: Slutsteg till Kicker L7

Hej har en Kicker L7 10tums bas 4*4ohms (600WRMS) och ska köpa ett slutsteg nu och skulle vilja ha lite hjälp. skulle bli glad om ni kunde ge typ en top 3 av dessa slutstegen och en av dem som ni tycker är mest pris värd. Annars bara skriv en som ni tycker jag ska köpa. Ska köra spolarna parallelt så jag får 2 ohm. http://www.brl.se/default.aspx?mc=65&p=4933 http://www.brl.se/default.aspx?mc=65&p=4936 Sedan även detta slutsteget GAS ALPHA1600M från BRL kunde inte fixa länken till detta slutsteget. Skulle bli väldigt glad om någon svarade.



Svar på inlägget: Köpråd: Slutsteg till Kicker L7



verkligen ingen som kan svara? Funderar skarpt på infinity steget men är det något att ha?


RF ser ju väldigt stabilt ut, har bra verkningsgrad också. Infinitysteget verkar inte ha subsonicfilter, det är ju synd. Sånt filter är alltid bra att använda när man har basreflexlåda. GAS ser ut att på pappret kunna ge ut lika mycket effekt vid 2 Ohm som RF, men det är betydligt billigare och då blir man förstås lite fundersam. Har inte haft något av stegen ska sägas, kan inte ge förslag utifrån egen erfarenhet.


okej tack för svaret, någon annan som kanske har erfarenhet av någon av slutstegen? Men är det verkligen värt att betala 2000:- mer för RF steget istället för Infinity steget?


http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=228137 tycker jag är riktigt prisvärt iallafall. har ingen erfarenhet av dom stegen i frågan. men håller med Drönirettab RF-steget såg ju bäst ut av dom! Mvh


är det inte lite overkill med 900wrms när basen ligger på 600wrm?? eller går det ändå?


Mer effekt ger väl bättre kontroll? Ska själv köra ett Carpower Power-1/1000D te min L7:a, ska enligt deras spec ge 1200wrms/1ohm, ger la inte riktigt de dom säger, men dom har fått god kritik. Billig effekt.


instämmer med Saelen ! har sinus steget själv, o lirar med en "fjuttig" jbl gt4a bas (Effekttålighet RMS: 250 W) o de funkar till o med fast den börjar lukta bränt efter ett tag, hehe så ska införskaffa ny bas. men L7an kan väll inte ha några problem med effekten? rätta mig om jag har fel. Mvh


Någon som vet om det går att köra med 900wrms på en bas som ska klara 600wrms eller om det pajjar basen


Det är klart att det funkar men som alltid så är en gnutta "sunt förnuft" bra att ha i alla lägen.






Sinus Live annars? De ska väll vara prisvärda har jag hört. Jag har ett själv men har inte monterat det än. Dock har jag hört från vänner som haft det att det spelar på väldans bra för pengarna. SL A-1500 heter det jag syftar på.


Vad menar du med det? Att man ska tänka efter innan man höjer eller vad?


wooow ! om du läser lite så kanske du ser att halva tråden handlar om det steget topic : jag tycker utan tvekan du ska satsa på sinus live 1500 ! det är ett kanon steg till den basen kan jag lova ! det med overkill ,, tyvärr lämnar inte steget så mycket som det står så det blir ganska lagom till din bas


Okej, tack för svaret blir nog ett sådant steg


det tycker jag absolut du ska göra,,, jag hade 2 sånna steg ( 1 till varje bas ) men provade att köra mina basar på ett steg en gång,, dvs 2st Kicker L7 15" 2'2 ohm spolar vilket blir 2 ohm i steget om jag kör båda på 1 steg.. det spelade över 140 db endå


wow det var ju mycket, men det blir nog ett sådana här slutsteg.


fast köp inte genom prisjakt. det finns flera hundra kronor billigare på andra ställen.. ingen nämd ingen glömd


Köp de lovar att du inte ångrar dig jag är skit nöjd iallafall! Mvh


Nej, Sundsvallstuning är det billigaste stället jag har hittat iaf. http://www.sundsvalltuning.se/?ViewProduct=15580


När jag köpte mitt så blev det i slutändan billigast på bertilssons auto electronics med frakt osv inräknat. Tror det var fraktfritt där, vet dock ej om det är så längre. Men kan ju vara en idé att kolla in iaf om du inte redan gjort det! Vill passa på att ursäkta för att jag inte läste hela tråden så noggrant innan också och rekommenderade steget när någon annan redan hade gjort det, sorry.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka