första bil 20tusen?

Tjena! vet inte riktigt om detta e r tt forumdel, men köpråd va stäng så jag chansar! Har precis klarat kortet och nu tänkte jag skaffa mig en bil för max 20 tusen, är inte så insatt bland bilmärkena så jag undrar helt enkelt va som är en vettig bil för runt 20 tusen?! kollade lite bland bmw 318i o tycdkte de såg rätt fräscha ut, hittade även denhär celican på blocket, vad tror ni om den? http://www.blocket.se/vi/14964905.htm?ca=15_s tacksam för all hjälp då jag är jävligt vilsen! Ha det gött!



Svar på inlägget: första bil 20tusen?



Jag letar såklart i just samma prisklass Ett par exempel. Honda Civic 1.6 V-Tec (1.6 liter, 125 hk, bränslesnål) Opel Kadett GSi 16v (Snabbast av alla jag har kollat på. 150hk) Saab 9000 2.3T (Bekväm och 200hk+ (om trimmad/aero) VW Golf GTi MK1 1.8 (116 hk, en framtida klassiker.)


För 20 lax kan du få mycket. Celica, äldre Supra, kan nog t om hitta en gammal CRX i skapligt skick om du har tur.


Jag hade försökt få tag på en bmw 323/325 e30 för dom pengarna, eller En saab og900 t8/t16/aero


Eller varför inte en mercedes 190e Min är till salu


Beror ju lite på om du vill ha bakhjulsdrift eller framhjulsdrift. Celican är en väldigt trevlig förstabil, pigg och soppasnål. Vill du ha bakhjulsdrift så satsa på en BMW, gärna med 6:an (320/323/325) , drar lite mer soppa dock.


Du kan köpa min r19 .... vill inte ha han kvar


http://www.blocket.se/vi/14956930.htm?ca=20_s


du få en cossie scorpio för 20 k (;


gillar du att köra o eller meka köra=celica meka=saab,opel vet av erfarenhet har haft flera stycken av dessa märken/bilar






ja sedär ett bra val men kanske inte den roligaste bilen men man glider fram som i ett kassaskåp tysst o tryggt:)


Hej igen! har tänkt lite och bestämt mig för att spara några tusenlappar till och satsa på en bmw 325i eller kanske en s40 av 98 års modell, vilken tror ni är bäst alternativ? och vad är skillnaden på 320i,318i,och 325i? förresten av ekonomsik synvinkel är bmw mycket dyrare än volvon om man ser till bränsleförbrukning,reservdlar etc? är väl mer för o köra än och meka! tack för alla svar!


Jag har en 205CTi... 1.9liters pigg liten cab. perfekt på sommaren ju.. 15K.


Mitt tips är att undvika volvon och satsa på BMWn i så fall. Ta en 320 eller större beroende på pris då. Gärna svensk reggad. I annat fall kan du ju satsa på toyota om du hittar ett fint ex för de ger tryggt ägande. Men du gillar att köra så ta en BMW och sen kan du kolla på andra bilar sen och vad som faller dig i smaken. MVH F


Jag köpte en s40, en 96 som förstabil för ett tag sedan, kan säga att jag e riktigt nöjd med bilen.


Framförallt är ju BMW svindyra i försäkring. En kompis hade en bmw 320 -95, hon var 27 och bodde i medelstor stad, bilen hade ca 150 hk.. Betalade typ 1000 kr/mån helförsäkring. Jag betalar ca samma för min supra 240hk, jag är 25 och bor i samma stad.. Och dessutom drog BMWn mycket soppa och hade många småfel.. Har med andra ord mycket dålig erfarenhet av bmw.. Volvo är säkert bättre om det är dom du väljer mellan!!


jag skullle valt s40 dom är billigare att äga och personligen så tycker jag bäst om dom men. valet är ditt lycka till



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka