Köpråd, Bilshopen i Malmö

Godmorgon. Någon som har köpt bil vid Bilshopen? är dom helt OK, eller lurar dom en ? jag tänkte köpa en Mitsubishi Galant från dom (http://www.blocket.se/vi/14676049.htm?ca=15_s). men med tanke på att jag kommer ända från Finland för den. så frågar jag er först. är detta något att köpa ?



Svar på inlägget: Köpråd, Bilshopen i Malmö



låter inte bra dedär... ett företag måste nog ha bättre rykte än så för att jag skall våga komma från Finland för att endast titta på en bil du köpte väl inte bilen ?


Varför köra ända från fnland för en galant ? Finns det ingen närmre?


2 st som e till salu vid bilaffärer och 3 -4 st privat i Finland.. alla e dåliga köp.


denna då:http://www.blocket.se/vi/14744025.htm?ca=15_s


för dyr http://www.blocket.se/vi/13655540.htm eller http://www.blocket.se/vi/11525066.htm bäst hittils.


2 år gammal tråd lyfts, av en användare som är nyskapad och inte har någon annan aktivitet här än just detta inlägg. Trovärdigheten är ju total..... Nu låter ju inte just denna handlaren som nåt bra ändå, men har firman överlevt i två år utan att kursa kan dom inte vara så totalt kass. Då skulle dom försvinna fortare!


Hade det skapats en ny tråd för att varna så hade någon slängt fram en länk till denna och skrivit "sök". På tal om sök så kan du ju ta en sväng till google och söka på just Bilshopen i Malmö. Det verkar vara mer regel än undantag att man blir missnöjd med sin affär. Vidare så krävs det en hel del för att gå i konkurs, att ett sådant företag finns kvar efter 2 år förvånar mig inte ett dugg. Antagligen får de en hel del kunder genom blocket ( "Företag - Det kan man ju lita på!").


Bilshhopen fins det bara gott att säga om, bra bemötande, finns där problem med bilarna fixar de detta + att de lämnar en lånebil utan kostnad, jag har köpt 3 bilar genom åren. +++++ Jonas


Oj.... får en känsla av att det är bilshopen som skrivit detta... 1 post också! way to go






haha, lol, nu när en person skrivit gott om dem kommer alla flockas kring bilshopen imorgon


Eftersom tråden skapades för över 2år sedan så har troligen trådskaparen redan fått svar på sin fråga. Låser tråden. Mvh Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka