Köpråd Angel eyes, svarta eller krom?

Fastnade för ett par angel eyes, hos stylabilen.se Eftersom jag har höjdreglering på min golf ville jag ha det i lamporna också, nu skall dessa tydligen kunna justeras. Och det fick mig att fundera vidare, har väntat ett tag som sagt! Skall jag ha krom eller svarta lykthus? Skall sitta på min röda Golf IV. Vad tycker ni? Bilderna är hämtade från stylabilen.se



Svar på inlägget: Köpråd Angel eyes, svarta eller krom?



Svart, Ser lite exklusivare och "råare" ut


Svart skall du ha givetvis.


Håller nog med om svarta...


Svart matchar bättre med rött, dock matchar krom bättre med baklyktorna. Men jag hade nog kört på svarta.


Svarta!!!!


Helt klart Svarta, mycket snyggt mot det röda Men glöm inte att byta ut den orange blinkerslampan till en silverfärgad


utan tvekan svart..


Hej! Varför köper du inte angel eyes med röd bakgrund som jag har


ja det verkar kanske så klart om vad vi alla tycker svart röstar jag oxå på






Svart utan tvekan


vart har du fått tag på dom? finns det liknande till calibra? det var det snyggaste jag sett!


båda passar bra... svart är aningen snyggare, men då måste man se till allt annat (baklampor, blinkers, fälgar osv) också passar in så att man får en snygg helhet...


Jag vill inte ha röd bakgrund i lamporna, dels för att angel eyes ringarna är olika stora på just den versionen av angel eyes. Sen gillar jag faktiskt inte det röda ljuset. Hade Krom på min gamla Golf 3a. Tänker lite helhetsintryck också, som ts85 säger, baklamporna går ju i "krom" typ, klarglasblinkers på sidan är ju också "krom" botten på... Skall inte se överstylat ut heller.. Kanske blir för svart dagstid med svarta. Skall se original ut utan att vara det enligt mig. Motsägelsefullt?


SVARTA! har en kompis som har dom på sin bil! sjukt snygga


Länk till bild eller bild så man kan se just de där lamporna? En kompis till mig skall förvisso sätta dit dem i photoshop imorron om tiden finns, skall bara fota bilen i dagsljus så jag får rätt vinkel så han kan leka.


Svarta funderar också på svarta till min.. Men vet inte riktigt om det passar lika bra till en svart bil.. eller vad säger folket?


Hmm... till din beror det ju på hur du vill köra stuket. En svart bil kan ju bli helsvart och då hade det nog passat fint med svart. Om du gillar det vill säga. Svart överallt, tonade sidblinkers/baklampor, mörktonade rutor och kanske svarta eller mörka fälgar. Kan ju bli rätt fränt iofs. Känns ändå som om jag inte riktigt vill klippa navelsträngen med kromad bakgrund. Ni som säger svart har ni nån motivering till varför det är snyggare än krom? Så jag hänger med i tankesättet bakom era val.


Svarta såklart men det är nog bara för att jag har sådana själv


han heter här på garaget " Redec "



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka