Nissan Sunny (Pulsar) GTi-R köpråd?

Hej hej! Har börja kolla på dessa underbara skapelser:D Men är de verkligen något att ha? Hur hållbara är de? Vet att det finns MYCKET motordelar till dem efter som det sitter en SR20DET i dem. Finns det några vänsterstyrda ens? Vill nu höra vad ni tycker om just dessa bilar? //Daniel



Svar på inlägget: Nissan Sunny (Pulsar) GTi-R köpråd?



Finns vänsterstyrda ja.. rullar några i sverige.. Riktigt rolig bil att åka i.. Har ej kört men åkt med ett antal gånger..


okej, skönt att höra att det finns några vänster styrda:D Hur är prestandan på dem?


ja en släkting har en, fyrhjulsdrift, låg vikt och 300 hästar på hjulen räcker nog till


riktigt kul bilar, lite halvtunga för sin lilla storlek klena växellådor. problem med smörjningen till veven som många andra turbo nissan. sr20det som sitter i gtir är bättre än den som sitter i ex. 200sx. kommer inte ihåg exakt vad som skiljer på interna delar i maskin, men har för mig att bottendelen har nån förbättring. sen har ju gti-r separata spjällhus original precis som skyline gtr


Inte lust att höra om han är intresserad av ett byte? Kul att höra så pass posetiva saker om denna bil:D


pulsaren har olje sprut underkolvarna. kändafel är varmotorgång vilket fått cylinderväggarna att expandera lite. oljepumpen o smörjningen är inget fel på så länge du kör med en bra olja. motorn är rätt sådriftsäker, det du ska kolla är. kopplingen hur den betersig. bökigt o byta på dom. samt att 4 hjulsdriften inte ger från sig oljud bromsar då dom bara är på 14" så att. dom får ta mkt stryk o går lätt varma.. rost på skärmkanter. under redet kan vara misshandlat så se till att det finns rostskydd så det täcker,, annars är det nog inte så mkt sm jag sj har upplevt som större bekymmer. listerna från dörrarna kan täta dåligt o skapa vindbrus samt att plåten e mkt mkt tunn iaf på RA modeller från japan skrammlar en del då man öppnar o stänger normalt men men..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka