Ny dator köpråd!

Sha ha en ny dator, mellan 7-9000:- minst 2GB ram, 1TB hårddisk sen kan jag inte mer som bör vara bra hehe.. DVD spelare,CD brännare ja, mina krav är att den ska hantera grafik oerhört bra då jag fotograferar och måstekunna arbeta med 4MB bilder och uppåt i photoshop utan lagg och massa slöhet! Vill surfa på nätet och använda tex photoshop samtidigt utan att det ska lagga tillsammans med mediaspelare,msn,virusprogram m.m. Vill också kunna spela spel, inte hög prio på spel, men villha möjligheten att gå tillaffären/ladda ned något av de nyare spelen utan att man ska behöva massa lagg och skit.. Vet inte om denna är något att ha.. från PC city. http://www.pccity.se/is-bin/INTERSHOP.e . ESc7BFR.FM Jag vet inte ritkgit vad man ska kolla efter så ber om hjälp, vet att det finnsmånga kunniga där ute! Tips och länkar tack! Mvh Kristoffer



Svar på inlägget: Ny dator köpråd!



säger bara: www.komplett.se där har dom grymt bra priser å bra grejjer plus att du kan få välja sälv vad du vill ha i burken!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka