köpråd: Behöver större bil typ kombi/ van

Jo det är så att min volvo har blivit för liten så måste skaffa mig en större bil, man ska kunna åka 5 fullvuxna människor och det ska finnas ett last utrymme som är större än 140*60 cm så stort som möjligt. Det här låter väl inte som det skulle va nåt problem ,men den måste va billig att äga, låg bränsle förbrukning och billig försäkring. Har funderar och tittat på volvo745/945 och opel omega kombi Men har inte fastnat för dom riktigt och sen skulle utrymmet behöva va något större Så alla förslag är vällkommna! De tipsen som jag har fått som verkar intressanta är Chevrolet Astro Citroen XM break Nån som har nåt att säga om dessa bilar?



Svar på inlägget: köpråd: Behöver större bil typ kombi/ van



ingen som har några förslag?


VIlken prislapp snackar vi om?


Större än en 745/945, går det?? Allvarligt, då får man väl börja köra likbil


klart det går! får väl köpa 2 745 och ta den ena på släpp kanske


http://www.blocket.se/vi/15491310.htm?ca=22_s Där snackar vi! Dom sväljer MYCKET bagage. Och går inte så farligt dyrt heller. Mvh.


upp till 60k men gärna billigare, hellre gammal bil i fint skick, än nyare som är vanvårdad


Jo omega kombi var väldigt intressant tills jag kolla på bilprovningen då vart ca 60% av alla omegor inte godkända det låter inte så roligt i mina öron


40 000 för en bil som e slut lät rätt mkt http://www.blocket.se/vi/15389890.htm?ca=15_s e bättre isf, men jo gamla Oplar har ju inge bra rykte om kvalitet..eftersom du har sån liten budget så får man ju liksom rekommendera volvos skåp faktiskt


http://www.blocket.se/vi/15239861.htm?ca=7_s Denna är troligen något större än en Omega.






vill helst inte ha en omega och volvo skåp räcker inte riktigt,


Du har i alf fattat vilken storlek som behövs, det ända som talar mot denna är bränsleförbrukningen. Men de finns väll som diesel? kan en sån tänkas dra?


En LT1a drar väl runt 1,3-1,5 l/mil blandat.


Varför inte en chevrolet Astro, gott om plats för 5 vuxna, bra plats för bagager och det olika årsmodel för din planbok, trevliga att köra och inte så dyr i drift eller nånt liknande. http://www.blocket.se/li?ca=15_s&th . =&awe=


köp en buss


skulle föreslå en astro jag med en cheva van känns lite väl stor


jo en astro van käns rätt lagom, ser bra ut oxå men nån som har ägt en lr äger en, som vet hur mycket den drar. sen vad som skiljer de olika årsmodellerna och vanliga fel på dom?


Förutom astro så finns ju transsport och toyota previa. Större minibussar drar i princip alltid dryga litern pga luftmotståndet. Fundera inte ens på några 140km/h marchfart på motorvägen för det har man inte råd med pga att förbrukningen går upp så mycket med hastigheten. Annars brukar det ju finnas capricer med den lite snålare 5-litersmotorn som då drar runt litern om man kör rimligt sakta och undviker bromspedalen.


Okej men jag vill nog helst inte köra så fort med den typen av bil så det är rätt lungt, menar du 305 cui?


Ja, precis.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka