Köpråd: Saab 9000 2,3T -96

Var och kollade på en Saab. Saab 9000 2,3T -96. 28 000 mil på mätaren. Rost fanns endel. Men jag har framskärmar och dörrar liggande. Så det är en lack på dem så är det inga problem. Check engine lampan lös. Felkod: För mager bränsleblandning. Och kopplingen sjunger nog på sista versen. Gick och lät som en klocka i motor och låda. Nu ett par frågor. Går bilen endast i GLT om CE lampan lyser? Koppling skulle bytas ändå då bilen kommer trimmas ganska rejält. Vilken koppling skulle ni rekomendera och hur skulle den vara att montera? Fick ner bilen till 10 000kr över telefon. Kanske mer om man flashar med pengarna i näven. Låter detta som ett vettigt pris? In med tips och idéer nu Vad jag även borde tillägga är att jag har meckat ganska mycket Saab och har goda kontakter.



Svar på inlägget: Köpråd: Saab 9000 2,3T -96



Lägger till. 9000 -96 har väl inte antispinn eller något sådant?


Är bilen utrustad med TCS borde det finnas en knapp för detta i panelen. Resten lämnar jag till någon mer kunnig, priset låter dock lockande! Lätt eller fulltryck?


-92 och -93 är utrustade med TCS. Och då har -93 en knapp att stänga av den med. Fanns ingen knapp till det i denna och jag är 99% säker på att det inte finns TCS i den. Men tänkte om dom hade kommit med något annat konstigt ANTIspinn-system då Det är en fulltryckare.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka