E36 M3 3.2 köpråd!!

Alla som kört e36a blir självklart sugna på M3an. Vad säger ni om den ni som har en? Är det en riktig toppenbil? Drar den på tok för mycket soppa? Känns den slö/pigg för sina 320 hk? Blivit retligt ifrån-rejsad av en volvo någon gång? Lite köp info till alla sugna helt enkelt!



Svar på inlägget: E36 M3 3.2 köpråd!!



Kopplingen e jävligt trög iaf


Det är förståss viktigt att hitta en som inte är sönderkörd. Vanosen kan gå sönder på dom och då tappar dom en tredjedel av sin effekt. Lyssna så den inte rasslar.


Riktigt skoj bil! Vanosproblemen är extremt uppförstorade, i själva verket är det bara en bråkdel av alla M3 E36 som haft strul med dessa! Bränsleförbrukningen styr man mest själv, är man försiktig med gasen drar den inte mer än vilken annan bil som helst! Gasar man mycket däremot är den törstig! En M3 är med dagens mått ingen raket rakt fram längre, men de går riktigt bra och det är inte många bilar som inbjuder så till inspirerad körning som just M3. Det finns Volvo, SAAB och annat trimmat som har bra mycket bättre ös... Grejen är väl den att M3àn är byggd för att gå fort från fabrik och är därför diemensionerad för det. Jag har själv en 855R förutom M3àn och den är pisstråkig att köra jämfört, även om den går bra rakt fram..


M3, M3, M3, finns mycket och berätta just om denna bilen.. Men en sak är säker, och det vet dom flesta M-ägare också, och det ska ni också veta:3.0 är bättre än 3.2 på det mesta.. Jämnför mellan 3.0 och 3.2 M3. 3.0:+ enkel sachs vanos, mycket mindre risk för rasa gemnför mot dubbla vanoset som sitter i 3.2 + mindre kostnader för resevdelar + billigare i försäkring och skatt - 5växlad 3.2:- dubbel vanos från rollsroys, tål mindre än 3.0 vanos, känslig vid buskörning + 6 växlad låda. + mindre bensinförbrukning. - dyr vid inköp, dyra reservdelar och försäkring. 0-100 är dom lika snabba... beror helt och håller på förare, 3.0an kan vara snabbare vid en bra BMW förrare. finns berätta mycket, men 3.0 är helt klart bättre.. mer hållbar. men dom är lika snabba. på motorvägen kan 3.2an vara 1 billängd snabbare 0-250 då!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka