Tjing-Tjong Turbos...bara dynga lr är dom okej??

Eftersom "köpråd" är stängt så frågar ja här ist om d e okej? Funderar på att köpa budget turbo....är kina-prylarna nått att ha?? Dom är ju duktiga på teknik men frågan är om deras low-price aggregat är värda att köpa?? Har ju fått för mig att de mesta av denna typ av vara kommer från dessa länder...även de mer kända märkena!?!?!?! Nån som vet nått om de...kanske kvaddat nån själv lr rent av är nöjd?????



Svar på inlägget: Tjing-Tjong Turbos...bara dynga lr är dom okej??



Ingen??


Blir nog att beställa en då...få se om de är junk lr inte!! Kanske nån mer som vill ha en på samma gång...trissa ner priset lite kanske???


Turbo är för småpojkar


Har hört mycket strul om dom turbosarna.


Gör en sökning på www.skylinesaustralia.com så får du en del skräckexempel. Man får vad man betalar för...


Å vad söker jag på??? Skyline nissarna har väll rätt höga krav på turbosarna lr har ja fel...de är ju okej klös i dom med orginal prylar i om man jämför mot en sugmotor a la 90-tal vilket ja tänkt konvertera?!?!?!? Enligt alla tjing-tjong annonser så står de 550-600hp på turbo specen...kanske duger till kanske 350-400 kusar...lr?? Ja å en polare kommer inom kort beställa en varsin iaf!! Ja e nöjd om ja får ur 300 kusar ur mitt första bygge...,antar att de blir "mersmak" å då med lite mer erfarenhet så satsar man nog lite mer vågat skulle ja tro.... Tack för allas svar iaf....


Får la säga hur de gick då


Skippa Kina-turbos helst. De är inte gjorde för att bli varma. (det e sant)


De kommer ta ett tag skulle ja tro....lite ont om slantar du vet...(så blir de när man krockar med älg å inte kan jobba ens 50%!!!) Kanske därför man letar "snålgrejer" bara för att hålla livsglädjen/intresset uppe...."Hps"...om så bara för en liten stund!! Kör lugnt.....rätt va re är står den dumma älgen där mitt i vägen, med en kvist i munnen å mumsar glatt å fattar nada tills de brakar sta å så blidde de inge mer mumsande för den älgen inte!!!! Åsså blidde de bara soppa för "din" del ett par dar....(soppa a la slang i armen) "Tänk att de händer dig...ingen annan"...va inte dum å tro att de händer bara alla andra.......alla andra är ju människor precis som du!!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka